Universitat de ValènciaUniversitat Politècnica de ValènciaInteruniversitari d'Investigació de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic Logo del portal

Les investigadores de l'IDM celebren el Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

  • 12 de febrer de 2024
Image de la noticia

El passat 11 de febrer vam celebrar el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència!

Cada 11 de febrer commemorem el talent, la passió i l'esforç de totes les dones i xiquetes que contribuïxen a l'avanç de la ciència. Per esta raó, el nostre compromís per fomentar la igualtat de gènere en este camp, duem a terme una sèrie d'activitats de la mà d'algunes de les nostres investigadores de l’IDM.

La Dra. Eva Garrido va ser una de les 11 entrevistades en el programa de “Elles parlen de ciència”, organitzat per l'Àrea de Comunicació de la UPV. Allí, van parlar dels seus referents i moments que per a elles han sigut inoblidables. A més, nostra *Drª va ser entrevistada per la cadena SER, en el programa especial 11F, Ciència: Singular, femení. Cal destacar que la labor d'Eva va ser guardonada en la II Edició de Premis UPV en la categoria Premi a l'Impacte Mediàtic de la Investigació, un exemple extraordinari de treball i talent científic.
D'altra banda, les nostres investigadores, la *Drª Andrea *Bernardos i la *Drª Paula Díez van realitzar un taller de Química i Màgia, celebrat en el Col·legi Alejandra Soler, en el barri de *Ruzafa (València). Va ser tot un èxit, allí els més xicotets van gaudir i van conéixer de primera mà la rellevància de la química en la societat.


A continuació, us deixem l'enllaç directe a la notícia de la SER.
https://lnkd.in/da7bp325

Gràcies a totes per fer d'este dia una celebració memorable i per continuar inspirant a futures generacions de científiques!