Universitat de ValènciaUniversitat Politècnica de ValènciaInteruniversitari d'Investigació de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic Logo del portal

Primer Taller de co-creació de l’IDM a INCLIVA

  • 1 de març de 2024
Image de la noticia

El passat 28 de febrer, vam tindre el plaer de celebrar el primer taller de co-creació en INCLIVA, a la Sala de Formació, amb un tema fascinant: “Diagnòstic d'avantguarda: tecnologies de reconeixement molecular aplicades en biomedicina”

Va ser una jornada enriquidora on tant investigadors com responsables dels grups que conformen l’IDM es van reunir per a compartir els seus coneixements i explorar noves sinergies.

Durant la primera part del taller, tant investigadors com metges van compartir les seues tecnologies i van discutir sobre les limitacions existents, amb l'objectiu d'identificar àrees de sinergia i potencial col·laboratiu.

Destaquem les brillants comunicacions del Prof. Ramón Martínez Máñez, director de l’IDM i investigador principal del grup NANOSENS, qui va presentar "Materials intel·ligents i sondes moleculars per a la detecció de biomarcadors com a ajuda al diagnòstic".

També comptem amb la participació del Dr. Luis A. Tortajada, professor titular de la UPV i investigador de l’IDM, qui va compartir els avanços més innovadors del seu grup en la seua comunicació titulada "Tecnologies innovadores per a la detecció de SNPs i mutacions".

I finalment, la Dra. Mª. Carmen Martínez Bisbal, professora titular de la UV i investigadora de l’IDM, ens va presentar "Aplicacions biomèdiques de la ressonància magnètica nuclear: metabolómica i imatge", on va compartir tant els seus últims resultats com els possibles servicis que oferix la seua investigació.

Este taller va ser possible gràcies a l'impuls de la Comissió d'Investigació i Talent, i la Unitat de Gestió i Transferència de les Activitats I+D+i de l’IDM, en col·laboració amb la Unitat de Suport.

Gràcies a tots els participants per fer d'esta jornada un espai d'aprenentatge i col·laboració tan enriquidor!

Imatges: