Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

  • LSYM
Ampliant el seu camp de creació de simuladors, LSyM ha desenvolupat un conjunt de simuladors formatius basats en les noves tecnologies web. Aquests simuladors estan centrats en l'àrea de la construcció civil, executant-se de forma remota a través del navegador web.
Descripció

Els simuladors basats en tecnologies web és l'aprofitament dels serveis d'internet per a la simulació d'entorns virtuals, a través d'un navegador web. Cada vegada més sorgeix la tendència de veure els navegadors web com un mitjà per a proporcionar models i aplicacions de simulació.

Actualment el seu ús pot ser per a e-learning, aprenentatge a distància, aplicacions d'enginyeria del programari o per a jocs en línia, amb el qual es pot aprofitar crear entorns 3D sobre web.

Els nostres simuladors basats en tecnologies web.

Simulador d'Tancaments.

 

Aquest projecte representa el desenvolupament d'un sistema d'entrenament, basat en simulació , que permet reproduir els procediments necessaris per a la construcció de tancaments i particions de fàbrica . Aquest desenvolupament està associat a la unitat de competència 2 del Mòdul professional 2: obres de fàbrica, d'acord amb els continguts que es descriuen en l'annex II del Reial decret 140 /1994, de 4 de febrer, pel qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà corresponent al títol de Tècnic en Obres de paleta. El principal objectiu del treball és la implementació i validació d'un sistema de formació complet per a estudiants i professors, accessible via web. Aquest sistema està basat en l'ús d'un simulador versàtil i fàcilment ampliable, pel que fa al programari, al sistema d'avaluació i als dissenys instruccionals.

IMPORTANT: Necessitareu instal·lar ActiveX que li apareixerà a la barra del navegador per instal·lar.

Ejecutar la aplicación


Simulador d'anivellament.

Mediante el presente proyecto se pretende crear un simulador adaptable a consola, con el objeto de simular, mediante una realidad virtual, el entorno real de una obra, con el fin de que los alumnos destinatarios puedan ver y practicar aquellas operaciones de levantamiento y replanteo necesarias para la construcción de un edificio y de la urbanización circundante. Así el simulador estará conformado por un conjunto de procedimientos que proporcionarán un diseño instruccional detallado basado en metodologías pedagógicas, que permitirán, tanto al formador como al alumno, conseguir un mejor aprovechamiento del proceso de enseñanza aprendizaje. El simulador tendrá el valor añadido de permitir su utilización como material de autoaprendizaje y como recurso didáctico en cursos de replanteo de obras.

Executar l'aplicació

Simulador d'Eficiència Energètica.

Simulador adaptable a consola, per tal de simular, mitjançant una realitat virtual, l'entorn real d'un edifici, per tal que els alumnes destinataris puguen veure i practicar diferents operacions, com ara la modificació de l'envoltant de l'edifici, la millora del rendiment d'instal·lacions tèrmiques i d'il·luminació, la generació d'ACS i electricitat amb l'ús d'energies renovables, etc . , processos l'objectiu és emprendre una obra de rehabilitació i millora de l'eficiència energètica d'aquest edifici. Així el simulador estarà conformat per un conjunt de procediments que proporcionaran un disseny formatiu detallat basat en metodologies pedagògiques, que permetran, tant al formador com a l'alumne, aconseguir un millor aprofitament del procés d'ensenyament aprenentatge. El simulador tindrà el valor afegit de permetre la seva utilització com a material d'autoaprenentatge i com a recurs didàctic en cursos de rehabilitació energètica.

IMPORTANT: Necessitareu tenir instal·lat JAVA o donar permisos a l' navegador web per executar l'aplicació.

Li apareixeran els següents missatges al seu navegador. Si no té instal·lada la màquina virtual de Java, feu clic clic en instal·lar MÀQUINA VIRTUAL JAVA .

En el cas de ja la tingui instal·lada, feu clic a acceptar executar Java que li apareixerà en groc a la barra superior del navegador .

Un cop hagi accedit al SIMULADOR D'EFICIÈNCIA ha de posar l'usuari i el password que són els següents :

Usuari : user

Password : user

Exemples d'avisos del navegador

                             

                                                                                                                                                      

 

Data d'inici
2012 Març
Data de finalització
2015 Gener
Entitats col·laboradores:

Fundación Laboral de la Construcción