Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

  • LSYM
La plataforma de simulació utilitzada pel LSyM per als seus simuladors és el model T2S de l'empresa CKAS Mechatronics Pty Ltd. L'objectiu principal és aconseguir que l'usuari percebi una major sensació de realisme i immersió durant l'aprenentatge.
Descripció

La plataforma de simulació utilitzada pel LSyM per als seus simuladors és el model T2S de l'empresa CKAS Mechatronics Pty Ltd.

L'objectiu principal és aconseguir que l'usuari percebi una major sensació de realisme i immersió durant l'aprenentatge. Moltes vegades el fet de realitzar exercicis amb simuladors de realitat virtual, ja sigui tant per la seva dificultat i també la manca de respostes físiques, pot causar desmotivació en l'usuari final d'aquests simuladors.

Per tant un dels objectius és augmentar la motivació de l'usuari final per realitzar amb èxit els exercicis dels nostres diferents simuladors.

Data d'inici
2012 Abril
Data de finalització
2015 Gener