Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

.
.

7ª edició de la Universitat de Tardor d'Énguera (UOE)

  • 8 de novembre de 2018
Image de la noticia

El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, ha impartit la Conferència: "Seguretat vial en l'era de les TIC" en la 7ª edició de la Universitat de Tardor d'Énguera que, amb el lema "Enguera i la seva Comarca. Nous reptes socials , econòmics i educatius "s'ha celebrat del 6 al 8 de novembre de 2018 a aquesta població.

Organitzada pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Enguera i l'IES Enguera, i mitjançant la coordinació del professor Pedro Morillo, pretén aproximar Enguera i la seva comarca a la universitat per intentar afrontar els nous reptes econòmics i socials des de la formació. Està plantejada per a diferents tipus de públics, des d'estudiants d'ensenyaments mitjans, cicles formatius o universitaris, fins a professors, jubilats, aturats, tècnics de l'administració i qualsevol altre col·lectiu.

UOE