Road Safety & Simulation International Conference

  • 19 d'octubre de 2017

Del 17 al 19 d'octubre s'ha celebrat la Conferència Internacional de Seguretat Viària i Simulació (RSS) 2017 a l'Haia (Holanda), de la qual el Dr. Francisco Alonso, director de l'INTRAS, forma part del Comitè de Revisió Científica.

La Universitat Tecnològica de Delft (TU Delft) ha sigut la seu de la RSS2017, organitzada en col·laboració amb l'Institut Holandès per a la Investigació de la Seguretat Viària (SWOV).

La sèrie de conferències sobre Seguretat Viària i Simulació es va establir a Roma el 2007 i des de llavors ha proporcionat una plataforma bianual per a investigadors i professionals de diverses disciplines amb la finalitat de compartir la seua experiència i les últimes idees en el camp de la seguretat viària i la simulació. 

 

La conferencia RSS2017 cobreix un ampli àrea de temes. A més, ha presentat un qüestió especial centrada en l'avanç de la seguretat de tots els usuaris de la carretera, amb especial atenció per als usuaris vulnerables de la carretera. Especialment, en la pròxima era de tecnologies avançades i automatització de vehicles, han sorgit nous desafiaments de seguretat. El disseny de la infraestructura viària exerceix un paper fonamental en què encabir aquests desafiaments. 

RSS2017

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies