Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Acte recepció delegació Lliga Municipal Dominicana

  • 6 de juny de 2023
reunió

El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, rep la visita d'una delegació de la Lliga Municipal Dominicana el 6 de juny del 2023.

El Sr. Víctor D´Aza, Secretari General, i el Sr. Rafael Santos, Director de Cooperació Internacional, han visitat l'INTRAS i, posteriorment, han estat rebuts per la Dra. Rosa Donat, Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, a fi d'ultimar els detalls conduents a la signatura del conveni de col·laboració entre ambdues institucions.

La Lliga Municipal Dominicana (LMD) va ser creada mitjançant la Llei No. 49 de 1938, amb la intenció de propiciar la col·laboració entre els municipis i, alhora, afavorir i promoure la cooperació municipal internacional.

L'actual gestió de la LMD (2021-2025), encapçalada per Víctor D'Aza, procura un procés d'enfortiment intern, renovació del relacionament amb els governs locals i el Govern Central així com un rellançament de la imatge institucional, amb vista a contribuir a la millora de la qualitat de l'accionar del poder local a favor de les comunitats.