Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

La Càtedra SEOFER, present a TRAFIC 2021

  • 5 de novembre de 2021
fotogradia de la fèria

La Càtedra SEOFER ha tingut presència al Saló Internacional de la Mobilitat Segura i Sostenible TRAFIC 2021, que s'ha celebrat a Madrid del 2 al 4 de novembre del 2021.

Pel seu estand has passat el Sr. Pere Navarro, Director General de Trànsit del Ministeri d'Interior, personalitats del Ministeri de Transports i del govern de la Comunitat de Madrid, entre d'altres, que han estat rebuts pels directius de l'empresa i pel Dr. Francisco Alonso, Director de la Càtedra SEOFER.

Entre els productes exposats, destaquen els “Figures de seguretat viària urbana”, que consisteixen en dues figures, un nen i una nena, de grans dimensions i colors cridaners, dissenyats per provocar una major atenció dels conductors i una eventual reducció de la seva velocitat , i conseqüentment una reducció del risc d'atropellaments.

La Fira TRAFIC 2021 és un eficaç catalitzador per trobar solucions sostenibles i innovadores de mobilitat que beneficiïn el conjunt dels ciutadans i un punt de trobada entre les Empreses, Organismes públics i privats i les Associacions del sector, per conèixer les necessitats i solucions que es proposen.