University of Valencia logo Logo Institute of Materials Science (ICMUV) Logo del portal

Seminari/taller sobre la visibilització de la dona en la investigació

  • February 6th, 2020
Image de la noticia

Dimarts que ve 11 de febrer, i amb motiu de la celebració del dia internacional de la dona i la xiqueta en la ciència, l´ICMUV organitza un seminari/taller sobre la visibilització de la dona en la investigació.

Hem convidat a Mercedes Aler (metge de l'Institut de medicina legal de València) i Salomé Cuesta (directora del departament d'escultura de la facultat de belles arts de la Universitat Politècnica de València) perquè ens presenten el context i la mecànica del joc "Invisibility Memory”. 

Aquest joc de cartes té com a objectiu principal conéixer quines van ser les històries, biografies i aportacions de moltes dones invisibilitzades per la història. Saber més sobre qui van ser aquestes pioneres en el desenvolupament artístic, científic i tecnològic, a través d'una activitat lúdica que pot ser exportada en aules educatives o activitats de difusió de la ciència. 

El seminari tindrà lloc el mateix 11 de febrer, a les 3.00 pm a la sala de reunions del semisoterrani (Parc Científic de la UV) (Sala SS6). La capacitat del seminari és limitada, per la qual cosa us preguem que ens confirmeu l'assistència (podeu enviar un e-mail de confirmació 
a guillermo.munoz@uv.es).

Ací podeu trobar la web específica del projecte:

https://sway.office.com/dtnjoiahcsg0swkk?ref=link