University of Valencia logo Logo Permanent Training and Educational Innovation Service (SFPIE) Logo del portal

Formació saludable - Primers auxilis, coneixements bàsics davant una aturada cardiorespiratòria

Target PAS, PDI
Method of impartition Online asynchronous + Online synchronous
Language Spanish
Total duration 15
Synchronous online duration 9
Asynchronous online duration 6
Program Continuing education
Training modality Course
Period 2nd semester
Academic course 2020-2021
Edition 01
Training plan year 2021
Start date of the course 26/04/2021
End date of the course 06/05/2021
Registration start date 24/02/2021
Registration end date 15/03/2021
Sessions
Session Start date and time End date and time Aula Location
1 26/04/2021 12:00 26/04/2021 14:00 Online
2 29/04/2021 09:00 29/04/2021 11:00 Online
3 03/05/2021 12:00 03/05/2021 14:00 Online
4 05/05/2021 09:00 05/05/2021 11:00 Online
5 06/05/2021 09:00 06/05/2021 10:00 Online
Professional profile of the recipients
PAS i PDI de la Universitat de València.
UV Faculty
  • Navarro Bellido, Josefa
  • PAS-E.T.M. Prevencio
Ver ficha
Training objectives
  • Vacunacions:
    • Recomanacions en vacunació (actualitzacions)
    • Vacunació Internacional (recomanacions)
  • Primers auxilis:
    • Cremades, ferides, hemorràgies.
    • Actuació en situacions crítiques: crisi epilèptica, hipoglucèmia, parada cardiorespiratòria.
  • Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, stres …
    • Reanimació cardiopulmonar (teoria y pràctica).
    • Utilització del desfibril·lador.
  • Hàbits alimentaris saludables:
    • Com menjar de manera saludable?
    • Mites que són falsos a l'alimentació.
    • Alimentació i emocions.
    • Dietes miracle.
Contents
  • Vacunacions:
    • Recomanacions en vacunació (actualitzacions)
    • Vacunació Internacional (recomanacions)
  • Primers auxilis:
    • Cremades, ferides, hemorràgies.
    • Actuació en situacions crítiques: crisi epilèptica, hipoglucèmia, parada cardiorespiratòria.
  • Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, stres …
    • Reanimació cardiopulmonar (teoria y pràctica).
    • Utilització del desfibril·lador.
  • Hàbits alimentaris saludables:
    • Com menjar de manera saludable?
    • Mites que són falsos a l'alimentació.
    • Alimentació i emocions.
    • Dietes miracle.
Competencies to be developed
  • Coneixements sobre els hàbits de vida saludables.
  • Nocions bàsiques de primers auxilis.
  • Actuació en situacions crítiques d'emergència.
  • Consells al viatger. Vacunacions.
Criteria and procedure for evaluation of the activity

Assistència al 85% de les hores síncrones o presencials, visualització del 100% dels continguts en línia i la superació de les proves d'avaluació fixades.

Last modification 20/09/2021