Target
PAS, PDI
Method of impartition
Online asynchronous + Online synchronous
Language
Spanish
Total duration
15
Synchronous online duration
9
Asynchronous online duration
6
Program
Continuing education
Training modality
Course
Period
2nd semester
Academic course
2020-2021
Edition
01
Training plan year
2021
Start date of the course
26/04/2021
End date of the course
06/05/2021
Registration start date
24/02/2021
Registration end date
15/03/2021
Sessions
Session | Start date and time | End date and time | Aula | Location |
---|---|---|---|---|
1 | 26/04/2021 12:00 | 26/04/2021 14:00 | Online | |
2 | 29/04/2021 09:00 | 29/04/2021 11:00 | Online | |
3 | 03/05/2021 12:00 | 03/05/2021 14:00 | Online | |
4 | 05/05/2021 09:00 | 05/05/2021 11:00 | Online | |
5 | 06/05/2021 09:00 | 06/05/2021 10:00 | Online |
Professional profile of the recipients
PAS i PDI de la Universitat de València.
UV Faculty
- Navarro Bellido, Josefa
- PAS-E.T.M. Prevencio
Organizing UV structure
Training objectives
- Vacunacions:
- Recomanacions en vacunació (actualitzacions)
- Vacunació Internacional (recomanacions)
- Primers auxilis:
- Cremades, ferides, hemorràgies.
- Actuació en situacions crítiques: crisi epilèptica, hipoglucèmia, parada cardiorespiratòria.
- Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, stres …
- Reanimació cardiopulmonar (teoria y pràctica).
- Utilització del desfibril·lador.
- Hàbits alimentaris saludables:
- Com menjar de manera saludable?
- Mites que són falsos a l'alimentació.
- Alimentació i emocions.
- Dietes miracle.
Contents
- Vacunacions:
- Recomanacions en vacunació (actualitzacions)
- Vacunació Internacional (recomanacions)
- Primers auxilis:
- Cremades, ferides, hemorràgies.
- Actuació en situacions crítiques: crisi epilèptica, hipoglucèmia, parada cardiorespiratòria.
- Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, stres …
- Reanimació cardiopulmonar (teoria y pràctica).
- Utilització del desfibril·lador.
- Hàbits alimentaris saludables:
- Com menjar de manera saludable?
- Mites que són falsos a l'alimentació.
- Alimentació i emocions.
- Dietes miracle.
Competencies to be developed
- Coneixements sobre els hàbits de vida saludables.
- Nocions bàsiques de primers auxilis.
- Actuació en situacions crítiques d'emergència.
- Consells al viatger. Vacunacions.
Criteria and procedure for evaluation of the activity
Assistència al 85% de les hores síncrones o presencials, visualització del 100% dels continguts en línia i la superació de les proves d'avaluació fixades.
Last modification
20/09/2021