Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

Formació saludable - Primers auxilis, coneixements bàsics davant una aturada cardiorespiratòria

Destinataris PAS, PDI
Modalitat d'impartició En línia asíncrona + En línia síncrona
Llengua Castellà
Durada total 15
Durada en línia síncrona 9
Durada en línia asíncrona 6
Programa Formació contínua
Modalitat formativa Curs
Període 2on semestre
Curs acadèmic 2020-2021
Edició 01
Any del pla de formació 2021
Data d'inici del curs 26/04/2021
Data de finalització del curs 06/05/2021
Data d'inici d'inscripció 24/02/2021
Data de finalització d'inscripció 15/03/2021
Sessions
Sessió Data i hora d'inici Data i hora de finalització Aula Ubicació
1 26/04/2021 12:00 26/04/2021 14:00 En línia
2 29/04/2021 09:00 29/04/2021 11:00 En línia
3 03/05/2021 12:00 03/05/2021 14:00 En línia
4 05/05/2021 09:00 05/05/2021 11:00 En línia
5 06/05/2021 09:00 06/05/2021 10:00 En línia
Perfil professional destinataris
PAS i PDI de la Universitat de València.
Professorat UV
  • Navarro Bellido, Josefa
  • PAS-E.T.M. Prevencio
Ver ficha
Objectius formatius
  • Vacunacions:
    • Recomanacions en vacunació (actualitzacions)
    • Vacunació Internacional (recomanacions)
  • Primers auxilis:
    • Cremades, ferides, hemorràgies.
    • Actuació en situacions crítiques: crisi epilèptica, hipoglucèmia, parada cardiorespiratòria.
  • Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, stres …
    • Reanimació cardiopulmonar (teoria y pràctica).
    • Utilització del desfibril·lador.
  • Hàbits alimentaris saludables:
    • Com menjar de manera saludable?
    • Mites que són falsos a l'alimentació.
    • Alimentació i emocions.
    • Dietes miracle.
Continguts
  • Vacunacions:
    • Recomanacions en vacunació (actualitzacions)
    • Vacunació Internacional (recomanacions)
  • Primers auxilis:
    • Cremades, ferides, hemorràgies.
    • Actuació en situacions crítiques: crisi epilèptica, hipoglucèmia, parada cardiorespiratòria.
  • Factors de risc cardiovascular: hipercolesterolèmia, obesitat, hipertensió, diabetis, sedentarisme, tabaquisme, stres …
    • Reanimació cardiopulmonar (teoria y pràctica).
    • Utilització del desfibril·lador.
  • Hàbits alimentaris saludables:
    • Com menjar de manera saludable?
    • Mites que són falsos a l'alimentació.
    • Alimentació i emocions.
    • Dietes miracle.
Competències que es desenvoluparan
  • Coneixements sobre els hàbits de vida saludables.
  • Nocions bàsiques de primers auxilis.
  • Actuació en situacions crítiques d'emergència.
  • Consells al viatger. Vacunacions.
Criteris i procediment d'avaluació de l'activitat

Assistència al 85% de les hores síncrones o presencials, visualització del 100% dels continguts en línia i la superació de les proves d'avaluació fixades.

Darrera modificació 20/09/2021