Lista de novedades

Últimas 10 novedades

 • 2ª Setmana d'Activitats Complementàries

  17/11/17

  IIª Setmana d'Activitats Complementàries

  Les setmanes d’activitats complementàries (SAC) estan concebudes com a períodes acadèmics en què es poden realitzar activitats i establir agrupaments que no són possibles en l’estructura habitual dels cursos. L’objectiu essencial de les SAC és oferir una opció organitzada, quant a l’espai i al temps necessari, per a complementar la formació que hom rep en les classes convencionals dins de l’aula a través de la programació d’activitats de diversa índole com a seminaris, tallers, conferències, grups de treball, etc.

  [Leer más]

 • Logo Fundació Ana Díaz Plaza

  17/11/17

  Premio Concepción Medina García de la Fundació Ana Díaz Plaza

  Premio al mejor expediente femenino del título de Maestra en Educación Primaria de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. Premio Concepción Medina García de la Fundació Ana Díaz Plaza.

  [Leer más]

 • 07/11/17

  ELECCIONES JUNTA DE CENTRO.

  ELECCIONES CURSO 2017-2018 ELECCIONES A JUNTA DE CENTRO.

  [Leer más]

 • Esta imagen muestra a Javier Molina y Ana Queralt

  07/11/17

  Los jóvenes de Valencia que viven en los barrios con menor nivel educativo y menos servicios están más expuestos al sedentarismo y la obesidad

  Un trabajo internacional en que ha participado el Grupo de Investigación en Actividad Física y Promoción de la Salud (AFIPS) de la Universidad ha concluido que las personas entre 14 y 18 años que habitan en barrios de Valencia con mayor nivel socioeconómico y mejores condiciones urbanas dedican unos 50 minutos menos cada día a conductas sedentarias y realizan más actividad física. El estudio también explica que quien vive en barrios con nivel educativo más bajo tiene un 10% más de probabilidad de sufrir obesidad o sobrepeso.

  [Leer más]

 • Foto antiga de mestres

  26/10/17

  Cinquanta anys construint un model d'escola en valencià

  L’any 1964, un grup de mestres i estudiants de magisteri valencians vam començar a reunir-nos en la seu de l’entitat Lo Rat Penat. Alguns procedíem dels cursos de valencià que aquesta societat impartia i uns altres de les joventuts ratpenatistes. Vivíem en plena dictadura franquista amb el nacionalcatolicisme com ideologia dominant i, conscients de l’adoctrinament que ens transmetien i de la nul·la formació que ens havia aportat l’Escola de Magisteri, convençuts que calia un canvi escolar i la introducció del valencià a l’ensenyament, vam dinamitzar la Secció de Pedagogia d’aquella societat. Des d’aquesta vam organitzar diverses activitats d’autoformació i divulgació entre les quals unes trobades que denominàvem estatges.

  [Leer más]

 • Instruccions per a presentar el certificat negatiu de delictes sexuals

  02/10/17

  Instruccions per a presentar el certificat negatiu de delictes sexuals

  La Llei 26/2015 de 28 de juliol de modificació del sistema de protecció a la infància i a l'adolescència estableix, al seu art. 13, l'obligació de qualsevol persona que vulga accedir a una professió, ofici o activitat que implique el contacte habitual amb menors d'acreditar que no ha estat condemnat per un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual. Atés que els i les estudiants de la Facultat de Magisteri han de realitzar pràctiques a col·legis d’educació primària* i/o infantil, la presentació del certificat de delictes de naturalesa sexual és necessària, amb caràcter previ a l’inici de les pràctiques, LA NO PRESENTACIÓ DINS DELS TERMINIS ESTABLERTS IMPLICA LA IMPOSSIBILITAT DE FER LES PRÀCTIQUES. Terminis:http://go.uv.es/X0vu5ts *Els alumnes de quart curs de Primària, menció Pedagogia Terapèutica, també poden fer-ho en Centres d’Educació Especial i Unitats Pedagògiques Hospitalàries on existeix contacte habitual amb menors.

 • 11/07/17

  Cursos de valenciano e inglés para estudiantes

  Convocatoria de cursos de valenciano e inglés para estudiantes La Universitat convoca cursos de inglés, niveles B1 y B2, y de valenciano, nivel A2 (básico), para estudaintes

  [Leer más]

Para más novedades, utiliza el buscador

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies