Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Objectius del màster

L'objectiu general del Màster en Bioestadística, és el de complementar la formació estadística aplicada dels llicenciats/es i graduats/es provinents de disciplines dispars relacionades amb Ciències de la Salut i de la Vida, capacitant-los per a la resolució de problemes a partir d'informació empírica més o menys complexa i/o completa, des del treball col·laboratiu en equips multidisciplinars.

L'orientació formativa del màster va encaminada a capacitar a l'estudiant en la planificació d'estudis, modelització i anàlisi estadística en àmbits generals, i introduïr-lo en la investigació aplicada familiaritzant-lo amb alguns problemes bàsics que sorgeixen en els camps de Epidemiologia i Salut Pública, Investigació Clínica i Farmacèutica, i Investigació al Medi Ambient i Sistemes Naturals.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies