Logo de la Universitat de València Logo Màster en Bioestadística Logo del portal

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
ARMERO CERVERA, CARMEN

ARMERO CERVERA, CARMEN

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Facultat de Matemàtiques Departament d'Estadística i I.O. Despatx 026

(9635) 44309

carmen.armero@uv.es

Biografia
 

Carmen Armero és doctora en Matemàtiques per la Universitat de València. El seu treball investigador es desenvolupa en el marc metodològic de l'Estadística Bayesiana en la qual ha treballat en diferents camps com els dedicats als models de cues d'espera, models jeràrquics, xarxes bayesianas, anàlisis d'eficiència, anàlisi de dades longitudinals, anàlisis de supervivència, models conjunts de dades longitudinals i de supervivència, models ocults de Markov. 

És autora o coautora de més de 90 publicacions, moltes d'elles en revistes d'impacte internacional, i de més de 200 comunicacions en congressos científics. És directora del grup de recerca en Estadística Bayesiana, (vabar.es) de la UV, GIUV2016-271 i IP del node València-VABAR de la xarxa d'excel·lència BIOSTATNET. 

Ha realitzat visites de recerca a la University of Cambridge, Lancaster University, Centre de Reserca Matemàtica de Catalunya, Stockholm Resilience Centre i Biomathematics and Statistics Scotland, on és tambè   Associate.

Ha impartit classes en assignatures dels graus de Biologia, Biotecnologia, Medicina i Matemàtiques i en el Master en Bioestadística i el Master de Ciència de Dades de la UV. És la responsable del curs d'estiu València International Bayesian Analysis Summer School, VIBASS, sobre Inferència Bayesiana que s'imparteix anualment en la Facultat de Matemàtiques de la UV.

ARRIBAS FERNANDEZ, IVAN

ARRIBAS FERNANDEZ, IVAN

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs

(9616) 25351

ivan.arribas@uv.es

BAEZA MANZANARES, ANTONIO

BAEZA MANZANARES, ANTONIO

PDI-Titular d'Universitat
Vicedega/Vicedegana / Vicedirector/a Ets

Despatx num. 16, 4a planta

(9635) 44574

antonio.baeza@uv.es

Biografia
 

titular d'Universitat adscrit a l'àrea de Matemàtica Aplicada del Departament de Matemàtiques de la Universitat de València. És llicenciat i doctor en matemàtiques i pertany al grup de recerca ANIMS (Anàlisi Numèrica d'imatges, Multirresolució i Simulació). El seu treball de recerca es centra fonamentalment en aspectes dinàmica de fluids computacional i anàlisi de multirresolució. Anteriorment ha treballat en problemes relacionats amb processament d'imatge i visió per ordinador al grup d'imatge del centre de recerca Eurecat i amb problemes de disseny òptim de formes aplicat a aeronàutica a diversos organismes

BERMUDEZ EDO, JOSE DOMINGO

BERMUDEZ EDO, JOSE DOMINGO

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

BONET ESTEBAN, ENRIQUE VICENTE

BONET ESTEBAN, ENRIQUE VICENTE

PDI-Titular d'Escola Universitaria

(9635) 43554

enrique.bonet@uv.es

CONESA GUILLEN, DAVID VALENTIN

CONESA GUILLEN, DAVID VALENTIN

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Director/a de Departament

Despacho 019, 3º piso Departament Estadística i IO, Facultat de Matemàtiques, C/ Dr. Moliner 50 46100 Burjassot (Valencia)

(9635) 43791

david.v.conesa@uv.es

Biografia
 

David Conesa és Doctor en Matemàtiques per la Universitat de València, lloc on treballa des d'octubre de 1993. Desenvolupa recerca en l'àrea de la modelització estadística de situacions en què la incertesa és present, i ho fa majoritàriament des de la perspectiva bayesiana. Així, per exemple, ha treballat en problemes de models de cues d'espera, models jeràrquics, anàlisi d'eficiència, models de supervivència animal, i últimament en models de distribució espacial d'espècies i malalties.

És coautor de més de 70 publicacions, la majoria indexades en revistes d'impacte internacional, i més de 230 comunicacions en congressos nacionals i internacionals. Ha codirigit 8 tesis i està codirigint en l'actualitat tres més.

Ha realitzat estades de recerca i docents en Duke University (USA), Lancaster University (RU), Statistical and Applied de Matemàtiques Sciences Institute (USA), Université de Bordeaux (França), Università de Bergamo (Itàlia), Universidade do Minho (Portugal) i diverses universitats espanyoles.

Va ser el President de la Societat Espanyola de Bioestadística durant els anys 2014 i 2015, i en l'actualitat és l'Editor en Cap de la revista Statistics and Operations Research Transactions (SORT).

Ha impartit docència de Matemàtiques, Bioestadística, Disseny d'Experiments, Estadística Matemàtica, Modelització Estadística, Probabilitat i Simulació, Estadística bayesiana, Computació i Programació en R, Models Lineals Generalitzats, i Models de suavitzat, additius i mixtos.

FORTE DELTELL, ANABEL

FORTE DELTELL, ANABEL

PDI-Titular d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial

Calle Doctor Moliner, 50 Campus de Burjassot Facultat de Ciències Matemàtiques Departament d'Estadística i I.O. Planta 3a despatx 25

(9635) 43978

anabel.forte@uv.es

LOPEZ QUILEZ, ANTONIO MANUEL

LOPEZ QUILEZ, ANTONIO MANUEL

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial

(9635) 43792

antonio.lopez@uv.es

SANTONJA GOMEZ, FRANCISCO JOSE

SANTONJA GOMEZ, FRANCISCO JOSE

PDI-Titular d'Universitat
ZURRIAGA LLORENS, OSCAR ERNESTO

ZURRIAGA LLORENS, OSCAR ERNESTO

PDI-Titular d'Universitat
Biografia
 

Llicenciat i Doctor en Medicina. Màster en Salut Comunitària. Metge especialista en medicina preventiva i salut pública.

Professor Titular en el Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València. Ha sigut Professor Associat en aquest Departament durant 10 anys.

Amb una àmplia carrera professional en la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana on ha treballat, sobretot, en l'àmbit dels estudis i informació epidemiològica, dedicat molt especialment als registres de malalties i mortalitat.

Amb experiència en tasques de gestió de la investigació com a subdirector general d'investigació, innovació, tecnologia i qualitat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, i anteriorment com a Director General d'investigació, innovació, tecnologia i qualitat.

Investigador en la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO), en la Unitat Mixta d'Investigació sobre Malalties Rares UV-FISABIO. Integrat també el grup CB06/02/0049 del CIBER d'Epidemiologia i Salut Pública (CIBERESP).

President de la Societat Espanyola d'Epidemiologia (SEE). Membre del grup de treball de ètica i protecció de dades de la SEE. Pertany al Comité Assesor de la Federació Espanyola d'Associacions de Malalties Rares (FEDER), al Comité Científic de Orphanet España i a la Comisió d'Ètica i Integritat Científica de IMPaCT (Infraestructura de Medicina de Precissió asociada a la Ciència i la Tecnologia).

Manté el blog "Epi i Mas" (http://epiymas.blogspot.com/), un espai dedicat a l'epidemiologia i la informació epidemiològica.

Declaració d'interessos: https://seepidemiologia.es/declaracion-de-intereses-particular/?id_user=610