Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciències Odontològiques Logo del portal

València és un de les destinacions preferides dels estudiants Erasmus

Una enquesta realitzada per Uniplaces ha determinat quins són les destinacions favorites dels estudiants europeus a l'hora de triar una destinació Erasmus, i València apareix en la seua Top 20.

27 de d’abril de 2016

Espanya s'ha convertit en una de les destinacions preferides dels estudiants europeus. En una recent enquesta publicada per Uniplaces, 7 ciutats espanyoles han quedat en el Top 20 de ciutats predilectes per als estudiants d'Erasmus.


Madrid, Sevilla i Barcelona s'han colat entre les 10 primeres ciutats, mentre que València, Granada, Cadis i Salamanca apareixen en el Top 20. Espanya és l'únic país que compta amb tres ciutats en les primeres posicions, i el país que més ciutats té en el rànquing.


València és una de les ciutats que més destaca en conte a qualitat de vida; juntament amb Sevilla, Almeria, Cadis, Murcia, Barcelona i Madrid; es troba entre les 15 més votades d'aquesta categoria. València també apareix en el lloc 20 de la categoria de qualitat universitària, solament per darrere de Salamanca i Murcia en el plànol espanyol.


L'enquesta s'ha realitzat entre més de 26.000 estudiants de tota Europa, i ha tingut en compte barems com el cost de vida, la facilitat per a trobar allotjament, la qualitat de vida, la qualitat de l'educació, la vida nocturna, la cultura, la gastronomia, les activitats a l'aire lliure i les compres. L'enquesta també ha determinat que els estudiants prioritzen la qualitat de vida per damunt, fins i tot, de la qualitat de les universitats.