Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió Logo del portal

Per què hauries d'estudiar el nostre màster?

26 de de febrer de 2021

Una vegada finalitzes els teus estudis de grau, pots continuar formant-te amb el Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió, títol oficial que s'imparteix a la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

Com a títol oficial està reconegut en els 48 països de l'Espai Europeu d'Educació Superior, el que permet al titulat / a en aquest màster acreditar una formació específica d'alt nivell en les habilitats i competències pròpies d'un expert en comptabilitat i finances, com les que es requereixen en les activitats professionals d'auditor, director financer i controller.

El Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió és l'únic títol de postgrau de caràcter oficial de la Universitat de València, amb un perfil professional especialitzat en les àrees comptable i financera. Comptem amb la participació com a docents de reconeguts professionals tant de l'àmbit de l'auditoria com de l'alta direcció empresarial, procedents d'empreses privades i públiques, com BDO, Deloitte, EY, Gran Thornton, KPMG, PWC, Dulcesol, Importaco, la Sindicatura de Comptes, l'Autoritat Portuària de València, Fides Auditors, Practia Auditors, Audit València, Smurfit Kappa, Grup IFEDES, Conmac consultors, entre d'altres. En l'última edició 2017-18, han participat 24 professionals de l'àmbit empresarial. El màster ofereix pràctiques en empreses del sector de l'auditoria i del sector industrial.

Tots els / les estudiants del Màster reben una formació comuna i especialitzada en diversos aspectes de l'àmbit comptable i financer (70% dels crèdits de docència), com a normativa comptable avançada nacional i internacional, anàlisi i valoració d'empreses, responsabilitat social corporativa, operacions societàries, tecnologies de la informació, entre d'altres.

Aquesta formació es complementa amb les assignatures de l'especialitat (30% dels crèdits de docència). L'especialitat de AUDITORIA està homologada per l'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes, de manera que els estudiants que obtinguin el títol de Màster en aquesta especialitat queden dispensats d'una part de la primera fase de l'examen d'aptitud per a l'accés al Registre Oficial de Auditors de Comptes (ROAC). L'especialitat de CONTROL DE GESTIÓ profunditza en les competències i destreses que requereixen les activitats relacionades amb l'alta direcció, el control de gestió estratègic i operatiu a l'empresa.

Pots ampliar aquesta informació a la web del màster. A més, la preinscripció està oberta fins al 25 de juny a la fase I, i fins al 3 de setembre a la fase II. a la web del màster.