Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Blog

 • Oberta la convocatòria de Cinema Jove per rebre llargmetratges i curtmetratges

  17 de de febrer de 2017

  El Festival Internacional de Cinema de València-Cinema Jove ja té data fixada i se celebrarà entre el proper 23 de juny i l'1 de juliol de 2017. La convocatòria per enviar els llargmetratges i curtmetratges ja està oberta per participar en la 32 edició d'aquest certamen.

 • Arrenca 'Humans Fest', la VIII edició del Festival de Cinema i Drets Humans

  13 de de febrer de 2017

  La Filmoteca acull ja fins el proper divendres 17 de febrer la vuitena edició del Festival de Cinema i Drets Humans 'Humans Fest', organitzat per Fundació per la Justícia, amb l'objectiu de fomentar un cinema més compromès i defensar els drets de les persones refugiades i d'aquelles amb diverses orientacions i identitats sexuals, entre d'altres.

 • Cartel Goya. Fuente: computerhoy.com

  Les dos pel·lícules favorites per als Goya 2017

  1 de de febrer de 2017

  El pròxim dissabte 4 de febrer el cinema espanyol celebrarà la 31a edició dels premis Goya a la qual optaven aquest any més de 150 pel·lícules. Vols conéixer els nominats i quines pel·lícules són les favorites? T'ho contem. 

 • El curtmetratge espanyol Timecode arriba als Oscar

  27 de de gener de 2017

  Només queda un mes per conéixer el nom dels projectes audiovisuals que triomfaran a la 89a edició dels Oscar de Hollywood. En ella irromprà el curtmetratge espanyol Timecode, que ha aconseguit colar-se a la final del certamen cinematogràfic mundialment més mediàtic. Vols conèixer una mica més sobre aquest curt?

 • Paura

  'Paura', el festival de cinema de terror a València

  20 de de gener de 2017

  Paura Festival Internacional de Cinema de Terror arriba a València per portar les produccions audiovisuals del gènere de terror a la capital del Túria des de hui fins el pròxim dissabte. 

   

 • Cine. Fuente: commons.wikimedia.org

  Descobreix les ajudes per al sector audiovisual valencià

  16 de de gener de 2017

  L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha resolt la convocatòria de concessió de 5 millons d'euros en ajudes a la producció audiovisual valenciana que tenen com a objectiu impulsar la creació d'obres audiovisuals orientades al foment i difusió de la creativitat, la llengua i la cultura pròpies. Vols conéixer com s'han adjudicat les ajudes?

 • Top 10

  Quines són les 10 millors pel·lícules del 2016?

  19 de de desembre de 2016

  Has fet una classificació de les pel·lícules que més t'han agradat aquest any? La revista Time sí. Coneix quins han estat els deu llargmetratges que la prestigiosa revista ha triat com els millors. 

 • Hombre visualizando una pantalla.

  El documental arriba a València

  22 de de novembre de 2016

  El cinema de no ficció es cola a la ciutat de València amb el nou festival 'DocsValencia. Espai de no ficció', que arrenca hui per portar el gènere documental i compaginar la cultura i l'entreteniment.

 • 7 formes de ‘spoilear’ una pel·lícula

  7 formes de ‘spoilear’ una pel·lícula

  19 de de juliol de 2016

  Alerta, spoilers! En aquest post repassem 7 exemples de la cinematografia universal en els quals d'una o una altra manera s'ha incorregut en ‘spoilers’.

 • Miquel Francés: “La futura radiotelevisió valenciana té una ocasió especial per a poder crear un nou model plenament connectat amb l'entorn digital”

  Miquel Francés: “La futura radiotelevisió valenciana té una ocasió especial per a poder crear un nou model plenament connectat amb l'entorn digital”

  6 de de juliol de 2016

  Miquel Francés, director del Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals i Director del Taller d’Audiovisuals (TAU) va escriure el passat 1 de juliol en la pàgina web del Levante-EMV una interessant reflexió sobre la constitució del nou ens públic de la radiotelevisió valenciana.