Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Arrenca el V Laboratori Internacional de Guió a Colòmbia

Labguion Fuente: www.labguion.com/

Ja està oberta la convocatòria per participar a la V edició del Laboratori Internacional de Guió a Colòmbia. Fins el proper 30 d'abril està obert el termini d'inscripció.

23 de de març de 2017

T'agrada el cinema i tens talent i creativitat per escriure guions? Si la teua resposta és SÍ, segueix llegint. Com saps, el guió és una part fonamental per explicar històries. La V edició del Laboratori Internacional de Guió en Colòmbia, que neix amb l'objectiu de desenvolupar i millorar projectes cinematogràfics d'Iberoamèrica, t'ofereix la possibilitat de presentar i aprendre en aquest certamen. La convocatòria romandrà oberta fins el 30 d'abril. No perdes l'oportunitat!

Quins són els requisits per participar-hi?

Si vols ser seleccionat per participar en aquesta edició, has d'adjuntar al formulari de la convocatòria, en un únic arxiu en format PDF (el nom serà TítolDelGuió-NomDeL'Autor.pdf), els següents documents i en aquest ordre:

  1. Currículum Vitae del guionista (màxim dues pàgines).
  2. Passaport escanejat (estrangers) o cèdula de ciutadania (colombians).
  3. Registre de drets d'autor del guió (que ha de diligenciar davant l'autoritat competent de cada país).
  4. Sinopsi (màxim una pàgina).
  5. Guió de llargmetratge de ficció, mínim 60 pàgines i màxim 120. (No s'admeten escaletes o tractaments. Només guions seqüenciats i dialogats).

 

 

Una poc més sobre LabGuion

La iniciativa de LabGuion va néixer per millorar la formació especialitzada de guionistes de Colòmbia i Iberoamèrica. LabGuion permet qualificar els projectes de 24 guionistes cinematogràfics a través de classes magistrals i intercanvi amb altres col·legues durant una setmana. Un total de 90 projectes han passat ja per una de les edicions ja celebrades d' aquesta iniciativa que ha portat a més de 18 treballs a ser guanyadors de beques o premis.

Gairebé 100 projectes cinematogràfics iberoamericans han passat per LabGuion per millorar la tècnica i l'elaboració del seu guió en les passades quatre edicions celebrades a Colòmbia

Si ets un dels 24 guionistes el treball del qual ha estat seleccionat gaudiràs de les activitats organitzades per LabGuion per millorar el teu projecte. Això sí, si t'animes a participar i ets escollit pel comitè, hauràs de garantir la teua disponibilitat per estar present a la cinquena edició d'aquesta iniciativa, que tindrà lloc a Santa fe d'Antioquia (a 45 quilòmetres de Medellín), del 16 al 23 d'octubre de 2017.

A continuació, pots veure opinions de guionistes que van participar en aquest particular 'laboratori' per millorar la seua tècnica en passades edicions. Si t'interessa ser tu el que enguany forme part d'aquesta iniciativa i encara tens algun dubte pots contactar amb els organitzadors de LabGuion o consultar més informació en la web.