Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Arriba la IV edició de 360ºVLC NEGRA, el certamen de curtmetratges

Valencia Negra

El cap de setmana de l'1 i 2 d'abril la ciutat de València acollirà la IV edició de 360ºVLCNEGRA on els concursants hauran de guionitzar, rodar i editar un curtmetratge, que compartirà un objecte comú en les històries, en tan sols 36 hores. Ja està obert el termini d'inscripció! 

13 de de març de 2017

Si estàs interessat a participar en la IV edició del festival 360ºVLCNEGRA i gravar un curtmetratge en 36 hores continua llegint. I és que està obert fins el pròxim 28 de març el termini d'inscripció per participar en el certamen. No t'ho perdes!

Què he de saber?

Si vols participar en aquest festival hauràs de guionitzar, rodar i produir un curtmetratge de màxim 4 minuts de durada. Hauràs  també d'incloure a la teua història un objecte que se sabrà el mateix dia de la inauguració del certamen, que se celebrarà el cap de setmana de l'1 i 2 d'abril. Per això, la Universitat de València posarà a la teua disposició el Taller de l'Audiovisual.

Els guanyadors de cada categoria podran gaudir d'un viatge per a dues persones al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià amb accés a totes les activitats

El certamen comptarà amb dues categories (valencià i castellà) i després del lliurament dels treballs es procedirà a una fase de selecció de finalistes a través de la pàgina web Valencia Negra. Els cinc curtmetratges millors de cada categoria es projectaran el dijous 11 de maig a la gala 360ºVLCNEGRA i a més es revelarà el nom dels dos guanyadors. Els vencedors gaudiran d'un viatge per a dues persones al Festival Internacional de Cine de San Sebastián i tindran accés a totes les activitats.

 

 

Aquest any el jurat estarà format per reconeguts professionals del món audiovisual i cultural com Pau Goméz, periodista i escriptor (president del jurat); José Luis Moreno, sotsdirector Culturarts IVAC; Sara Mansanet, directora del Festival La Cabina; Begoña Donat, periodista cultural i Miquel Francés, director del Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València.

Si ets un apassionat del cinema i un cineasta amb talent, anima't a participar en una nova edició del 360ºVLCNEGRA i a alçar-te amb el premi. Així ho van fer els vencedors d'edicions anteriors les produccions dels quals pots veure a continuació. No deixis passar l'oportunitat, el pròxim guanyador podries ser tu!

 

Consulta las bases del certamen.