Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Cooperació al Desenvolupament Logo del portal

Coneix les pràctiques externes internacionals del Màster en Cooperació al Desenvolupament

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 17 d’abril de 2024
Foto d'Emma Pla i Alicia Mejía durant les seues pràctiques amb dones i xiquetes a Bolívia.
Foto d'Emma Pla i Alicia Mejía durant les seues pràctiques amb dones i xiquetes a Bolívia.

Les estudiants de segon curs del MCAD UV, Emma Pla i Alicia Mejía es troben realitzant les seues Pràctiques Externes Curriculars en CECASEM - Centro de Capacitación y Servicio para la Integración de La Mujer (La Paz, Bolivia).

Una vegada superats els 60 ECTS del període docent de formació teòrica, corresponent amb el primer curs de màster, l'estudiantat del Màster en Cooperació al Desenvolupament haurà d'aplicar els coneixements adquirits mitjançant la realització de pràctiques externes en administracions públiques, ONGD o empreses que treballen en el camp del desenvolupament en els àmbits nacional i internacional. El disseny de les pràctiques s'adaptarà a les necessitats formatives de cada estudiant de cara a especialitzar-se en el sector professional que més li interesse (treball en terreny, gestió en seu, coneixement d'organismes internacionals…).

El desenvolupament de les pràctiques externes permetrà als estudiants afrontar la realitat de la Cooperació al Desenvolupament treballant en diferents temàtiques, diversos àmbits d'actuació i variades perspectives i interessos que corresponen a cada actor del sistema de cooperació des del qual es realitza la pràctica com a institució d'acolliment.

Este curs 2023-2024, tot l'alumnat en pràctiques curriculars ha resultat beneficiari de les beques de Cooperació Internacional per a estudiants de màster del curs 2023-2024 del Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable de la Universitat de València. Estes beques tenen per objecte facilitar la mobilitat d'estudiants de màster, de manera que puguen realitzar activitats de formació, pràctiques externes o participació en projectes en algun dels països prioritaris de cooperació al desenvolupament.

Més informació: