Logo de la Universitat de València Logo Màster en Direcció d'Empreses (MBA) Logo del portal

Els alumnes del MBA visiten les instal·lacions de Heineken i Biópolis

Visita Heineken

Els actuals alumnes del Màster en Direcció d'Empreses de la Universitat de València (MBA) acompanyats pel professorat han participat en una emocionant visita a les instal·lacions de la Fàbrica de Heineken on han pogut estar en contacte amb el món empresarial i han tingut l'oportunitat de descobrir i aprendre algunes claus sobre els principals aspectes organitzatius i de direcció de la mà d'una gran empresa de referència.

12 de de maig de 2016

Els actuals alumnes del Màster en Direcció d'Empreses de la Universitat de València (MBA) acompanyats pel professorat van realitzar una interessant visita a les instal·lacions de la Fàbrica de Heineken on van poder descobrir i aprendre algunes claus sobre els principals aspectes organitzatius i de direcció d'una gran empresa com és el cas de l'amfitriona.

La visita es va realitzar el passat tres de maig i en ella van participar un total de quinze alumnes del Màster. Durant l'esdeveniment van ser atesos per Eva García, una de les responsables de la companyia, que va ser l'encarregada d'explicar la història i el desenvolupament de la multinacional, del procés de fabricació i de la particular logística de l'empresa. Heineken és la companyia cervecera més internacional, que es declara compromesa amb satisfer a tots els seus consumidors arreu de tot el món. A Espanya està present amb marques reconegudes com Heineken, Cruzcampo, Amstel o Buckler. A Espanya compta amb una plantilla de més d'1.750 empleats de Heineken en què formen part d'un conjunt integrat per més de 85.000 persones a tot el món, que es distribueixen en un total de 70 països i 165 fàbriques.

A més també va oferir diferents indicatius, en relació a aspectes tant com d'índole organitzativa, com a detalls referent a l'adreça d'una empresa de gran grandària i amb unes principals característiques donades. Una visita que no solament és una grata experiència per a l'alumnat sinó que a més va permetre al mateix recaptar un conjunt de claus molt profitoses per a la seua formació acadèmica i professional.

Els alumnes del MBA també van tenir l'oportunitat de realitzar una visita similar dos mesos enrere, quan el 10 de març van estar en les instal·lacions del Parc Cientific de la UV, on van assistir a l'empresa Biópolis, una companyia biotecnològica fundada en 2003 la qual es troba dedicada al disseny, la purificació, la validació i la producció de ceps microbians i productes derivats d'alt valor afegit (enzims, proteïnes, biofarmacéuticos, biopolímers, substàncies farmacèutiques actives i intermediaris de síntesis). Aplica estratègies clàssiques de fermentació o disseny per enginyeria metabòlica. En el seu recorregut, els 12 alumnes que van assistir a l'activitat, van ser atesos per Toni Raga, director del PCUV, Fernando Zárraga, gerent de la FPCUV i de Javier Echevarría, director general de Biópolis.

Aquestes dues activitats neixen fruit de la implicació que el MBA, al costat de la Universitat de València, adquireix amb els seus alumnes, focalitzant com a prioritat la formació de qualitat dels seus alumnes a través d'un sistema docent actualitzat impartit per professionals de referència en el qual s'empren instruments tant teòrics com a pràctics

Aquestes dues activitats neixen fruit de la implicació que el MBA, al costat de la Universitat de València, adquireix amb els seus alumnes, focalitzant com a prioritat la formació de qualitat dels seus alumnes a través d'un sistema docent actualitzat impartit per professionals de referència en el qual s'empren instruments tant teòrics com a pràctics, a més d'acompanyar això amb una gran varietat d'activitats complementàries que ofereixen importants claus per al futur de cada estudiant i d'una propera ajuda que el professorat presta de manera constant a cada alumne i alumna. 

Recorda que pots seguir les notícies i els esdeveniments més reseñables a través del Facebook i el Twitter del Màster, on a més rebràs la màxima atenció. Segueix-nos i assabenta't de tot!