Logo de la Universitat de València Logo Màster en Direcció d'Empreses (MBA) Logo del portal

Els alumnes del MBA visiten la seu de TORRECID

El passat 8 de Maig els alumnes del màster MBA van visitar l'empresa TORRECID (l'Alcora, Castelló), empresa capdavantera en el sector de la ceràmica i el vidre amb presència en 28 països.

11 de de maig de 2017

El passat 8 de Maig els alumnes del màster MBA van visitar la seu de l'empresa situada a l'Alcora (Castelló) per a conèixer de primera mà les claus del seu èxit empresarial i visitar les instal·lacions.

Torrecid va nàixer en 1.963, quan D. Federico Michavila Pallarés va instal·lar a l'Alcora una xicoteta planta de 392 m². En 1.978, s'incorpora D. Federico Michavila Heras que amb una nova visió del negoci, lidera el canvi i al costat del seu equip transforma una xicoteta empresa familiar en una multinacional capdavantera mundial en el seu sector.

Un element clau del creixement de Torrecid és el seu fort compromís amb el mercat global. La companyia proporciona productes, serveis, solucions i tendències de futur a clients en més de 120 països, augmentant les seues oportunitats i activitats internacionals. El Grup Torrecid té plantes de producció i oficines de vendes-màrqueting en més de 25 països a tot el món. Açò els permet oferir productes i solucions tant als clients que operen empreses a nivell mundial, com els que ho fan a nivell local.

Actualment Torrecid compta amb quasi 1.000 empleats a Espanya i un total de 4.000 a tot el món.