Logo de la Universitat de València Logo Màster en Direcció d'Empreses (MBA) Logo del portal

Què és un Màster MBA i per què la UV és la millor opció per cursar-lo

Alumnat UV

El MBA està orientat a millorar els coneixements en l'àmbit de la direcció de l'empresa en el seu conjunt i en càrrecs directius de responsabilitat a les seues àrees funcionals, en un entorn canviant i cada vegada més competitiu. Si estàs pensant a cursar-lo, la Universitat de València es planteja com la millor opció donades les seues múltiples qualitats.

29 de de juny de 2016


El MBA és un Màster la finalitat del qual és capacitar a qui ho cursa per assumir llocs de responsabilitat en les empreses. Davant aquesta situació s'afavoreix l'adquisició de coneixements generals sobre les diferents àrees d'una empresa i la generació d'una visió global i estratègica de la mateixa. Desenvolupant al seu torn unes potents habilitats de lideratge, treball en equip i resolució de conflictes

La Universitat de València es posiciona com una de les millors opcions per cursar un MBA donades les increïbles característiques i avantatges que t'ofereix el Màster. El professorat està compost per professionals de reconegut prestigi, l'alumnat realitzarà les seues pràctiques en empreses capdavanteres durant tot un semestre, de manera que pugui desenvolupar la seua formació acadèmica, la docència s'imparteix en espanyol, fet que afavoreix la participació dels estudiants procedents de Llatinoamèrica i els horaris són de vesprada, per la qual cosa estudiar el MBA de la UV és perfectament compatible amb una rutina laboral. A més, la Universitat persegueix uns objectius propis per garantir que l'alumnat del Màster és dotat de la millor formació i el major nombre d'eines perquè pugui desenvolupar la seva carrera professional amb una elevada taxa d'èxit:

1. Formar a titulats universitaris, de diverses especialitats (ciències, enginyeries, ciències de les salut, humanitats, economia, dret…), en la presa de decisions en la direcció estratègica de l'empresa i a les àrees funcionals de l'empresa (finances, màrqueting, comptabilitat, recursos humans, gestió internacional…) amb una visió global i de responsabilitat social.

2. Formar professionals especialitzats en les problemàtiques relatives a la formulació i implantació i control d'estratègies empresarials, amb les competències i actituds necessàries per desenvolupar una carrera professional reeixida i traslladar aquestes pràctiques a les empreses de qualsevol context organitzatiu en el qual s'integren

3. Desenvolupar l'habilitat per aplicar el coneixement i comprensió dels processos de formulació i implantació i control d'estratègies empresarials en situacions complexes, aplicant el rigor, l'anàlisi sistemàtic, l'anticipació i la creativitat per millorar la pràctica directiva, utilitzant com a metodologia fonamental el mètode del cas i la simulació empresarial.

4. Proporcionar capacitats d'aprenentatge al llarg de la vida i de desenvolupament personal, de manera que els egressats siguen capaços de treballar de manera original i autònoma i contribuir a l'economia i la societat en general.

El MBA de la UV compta amb Carlos Peraita com a director, és de caràcter presencial i està compost per un total de 90 crèdits i 21 interessants assignatures incloent les pràctiques externes i el Treball de Final de Màster, les quals estaran dividides en un total de dos cursos acadèmics. L'alumnat podrà comptar amb una gran formació gràcies a l'elaborat pla d'estudis i a la implicació del professorat que proposen com a assignatures: Anàlisi de dades per a la presa de decisions, Casos d'empresa, Direcció d'operacions i sistemes de gestió, Comptabilitat, Entorn econòmic, Entorn Fiscal, Entorn Legal, Ètica i responsabilitat social de l'empresa, Finances, Formulació d'estratègies, Habilitats directives, Implementació d'estratègies, Recerca operativa, Màrqueting i logística, Seminaris de màrqueting, Estratègies de supervivència, Fusions i adquisicions, Internacionalització, Pràctiques externes, Seminaris de màrqueting internacional i el Treball fi de màster.

La Comunitat Valenciana és un territori d'una gran activitat empresarial, amb sectors empresarials líders a Espanya i punters en l'àmbit internacional.

La Comunitat Valenciana és un territori d'una gran activitat empresarial, amb sectors empresarials líders a Espanya i punters en l'àmbit internacional. És per això que estudiar un MBA en un entorn tan favorable i de la mà d'una reconeguda universitat com és el cas de la Universitat de València és una gran opció que assegura l'èxit en la teua carrera professional.

Pots seguir-nos en el Facebook i el Twitter del Màster i informar-te d'aquesta forma de les últimes novetats, de les millors beques i oportunitats laborals o de notícies que et resulten d'interès. Si vols més informació sobre el teu pla d'estudis fes clic ací.

Etiquetes MBA , UV , Assignatures , Advantatges , València
Publicat per: Joel Bosch Forés