Logo de la Universitat de València Logo Màster en Direcció d'Empreses (MBA) Logo del portal

Tinc el perfil adequat per a cursar el MBA?

Si la teua formació no està directament relacionada amb l'economia o l'administració i direcció d'empreses tal vegada tingues dubtes sobre si tens el perfil adequat per a cursar el màster. En aquesta entrada ens proposem resoldre els teus dubtes.

25 de de maig de 2017

El Màster Universitari en Adreça d'empreses (MBA) està orientat a recentment titulats universitaris de diverses procedències i a aquells amb experiència professional, que vulguen enfocar o millorar la seua carrera professional en l'àmbit de l'adreça de l'empresa en el seu conjunt i en càrrecs directius de responsabilitat en les seues àrees funcionals, en un entorn canviant i cada vegada més competitiu.

Però... Què significa exactament ''diverses procedències''? El que vol dir és que, si vols dedicar-te al món de l'empresa en llocs directius, est és el màster que pot ajudar-te a completar els teus coneixements encara que la teua formació prèvia no haja estat estrictament relacionada amb aquesta àrea.

Si tens ganes d'adquirir coneixements sobre la gestió d'empreses i dedicar-te al món de l'empresa en llocs directius, aquest és el màster que estàs cercant.''

Posem per exemple un graduat en química, si a tots els seus coneixements científics afig la visió d'empresa que aquest màster proporciona, pot ser que siga el candidat ideal per a treballar en una indústria que tinga un fort vessant químic. O per posar un altre exemple, un enginyer: Qui millor que una persona que conjumine coneixements tècnics i d'adreça d'empreses per a un càrrec de responsabilitat en una empresa constructora?. I açò són tan sols dos exemples que poden servir-vos de guia, les possibilitats són enormes.

El màster MBA rep amb els braços oberts a tots aquells estudiants que tinguen interés en l'adreça d'empreses, sense atorgar-li una gran importància al fet que procedisquen de graus relacionats amb açò o no.

Amb tal fi els continguts del màster incorporen aspectes de l'Entorn empresarial (econòmic, legal i fiscal), del Management (adreça estratègica), del Màrqueting i la logística, de la Comptabilitat i la gestió financera, Mètodes quantitatius per a la presa de decisions, Habilitats directives i responsabilitat social de l'empresa, Creixement i supervivència de l'empresa (fusions i adquisicions, internacionalització). A més, les pràctiques en empreses i el projecte fi de màster són obligatoris i s'ha engegat un exitós programa pilot de tutorització i guia personalitzada anomenat 'Club de mentors'.

Ja ho saps! Si tens ganes d'adquirir coneixements sobre la gestió d'empreses i dedicar-te al món de l'empresa en llocs directius, aquest és el màster que estàs cercant.