Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Direcció i Planificació del Turisme Logo del portal

Presentació del màster

El turisme contribueix en una part molt important al P.I.B. i a la riquesa de molts països, és difusor de la diversitat cultural i consumidor d'espais naturals, rurals i urbans. Per tant és molt important la formació d'un postgrau per als professionals que van a gestionar el futur del sector turístic.

El Màster en Direcció i Planificació del Turisme ofereix el conjunt de coneixements, tècniques i eines necessàries per a establir i desenvolupar la política i estratègia per a la gestió turística, formant a uns professionals que puguen ocupar càrrecs de responsabilitat en la gestió de destinacions i/o aprofundisquen en el desenvolupament d'un mètode que posicione al turisme a nivell d'una disciplina científica.

Està dirigit a graduats i graduades, llicenciats i llicenciades, diplomats i diplomades universitaris i titulacions equivalents de les àrees econòmiques, jurídiques i socials. El Màster ofereix l'especialització en «Direcció d'Empreses Turístiques» i en «Governança de Destinacions Turístiques».

El Màster en Direcció i Planificació del Turisme dóna accés al Doctorat en Economia Internacional i Turisme de la Universitat de València.