Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Economia Logo del portal

La Universitat de València convoca periòdicament diverses ajudes que tenen l'objectiu de facilitar la mobilitat de l'estudiantat i contribuir a la seua participació en activitats que completen l'experiència universitària.

A continuació presentem una llista de les ajudes que es convoquen regularment i que gestiona el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi):

Borses de viatge per a la realització d'activitats formatives
Ajudes econòmiques per a estudiants destinades a cobrir les despeses de matrícula, desplaçament i allotjament derivades de la participació en activitats complementàries de la formació acadèmica. Poden ser jornades, cursos, congressos, cursos d'estiu, reunions o altres iniciatives de caràcter acadèmic.

Borses de viatge per a activitats de voluntariat en projectes de cooperació
Ajudes econòmiques a estudiants destinades a cobrir les despeses de desplaçament i allotjament derivades de la participació en activitats de cooperació, solidaritat i educació per al desenvolupament, que realitzen en col·laboració amb una ONGD en països estructuralment empobrits.

DRAC Estiu
Ajudes per a estudiants per a assistir als cursos o activitats d'estiu que organitzen les universitats que integren la Xarxa Vives d'Universitats. Els imports de les ajudes serveixen per a cobrir part de les despeses de matrícula, desplaçament i allotjament.

DRAC Formació Avançada
Ajudes per a estudiants de doctorat i màsters oficials universitaris que participen en activitats que organitzen les universitats que integren la Xarxa Vives d'Universitats, com cursos, seminaris o estades de recerca. Els imports de les ajudes serveixen per a cobrir part de les despeses de matrícula, desplaçament i allotjament.