Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Enginyeria Electrònica Logo del portal

El Màster en Eng. Electrònica ha participat en Talent Fest 24

  • 30 d’abril de 2024

El Màster Universitari en Enginyeria Electrònica ha participat amb un estand en la Jornada TALENT FEST 24 que va tindre lloc el dimarts 30 d'abril la ETSE-UV.

Dimarts passat 30 d'abril es va celebrar "Conèixer els màsters", una iniciativa per a difondre els estudis de màster oficial de la Universitat de València a l'estudiantat STEM de les facultats de Ciències Biològiques, Ciències Matemàtiques, Física i Química, i en el marc de l'esdeveniment TalentFest 2024 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE).

Quasi 300 estudiants es van acostar a l’espai Conèixer els màsters, ubicat a l’entrada de l’ETSE, que comptava amb 32 punts informatius, un per cadascun dels màsters participants. El professorat de cada màster va ser l’encarregat d’explicar els continguts així com també de resoldre els dubtes de l’estudiantat que s’acostava a informar-se. A més, al punt general d’informació, a càrrec del Servei d’Estudiants i del Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi), es van atendre consultes generals sobre l’accés i l’admissió als estudis de màster, la preinscripció, les beques, etc.

Si vols més informació sobre la preinscripció al Màster Universitari en Enginyeria Electrònica (MUIE) fes clic ací.

 

Imatges: