University of Valencia logo Logo Master's Degree in Environmental and Territorial Management Techniques Logo del portal

Beques per a finançar el nostre màster

  • Jaime Escribano Pizarro
  • May 13th, 2024
Beques

Divendres passat 10 de maig va finalitzar el termini per a demanar les Beques del Ministeri per a la realització de màsters oficials. Però no et preocupes, ací et portem dos opcions més igualment bones: la Generalitat Valenciana i la Universitat de València

Si estàs pensant a fer un màster oficial (i a més és el primer que fas), tingues present que a part de les habituals (i extra conegudes) beques del Ministeri d'Educació del Govern d'Espanya, hi ha altres opcions possibles per a finançar estos estudis.

Podeu trobar la informació d'estes altres opcions en la següent web: https://www.uv.es/uvweb/universidad/es/estudios-postgrado/masteres-oficiales/becas-ayudas/universidad-valencia/ayudas-al-estudio-1285911792591.html

En ella veureu dos possibilitats: a) les de la Generalitat Valenciana, i b) les de la Universitat de València. Simplement deveu tingueu molt en compte les dates per a sol·licitar-les (diferents, lògicament, de les beques del Ministeri).

Teniu el model habitual de la sol·licitud de les beques de la Generalitat Valenciana en la seua última convocatòria:

RESOLUCIÓ de 7 de novembre de 2023, de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, per la qual es convoquen beques per a la realització d'estudis universitaris, exempció de taxes, durant el curs acadèmic 2023-2024, en les universitats que integren el sistema universitari valencià. Termini de presentació: fins al 17 de desembre de 2023.

I el mateix per a les de la Universitat de València (la seua última convocatòria va ser esta, preneu-la com a model -se sol repetir el que se sol·licita, els temps, la documentació a presentar, etc.):

Resolució de 5 de febrer de 2024, de la Vicerectora d'Estudis de la Universitat de València, per la qual es convoquen les ajudes a l'estudi per als i les estudiants que cursen estudis oficials en centres propis de la Universitat de València, curs 2023-2024. Termini de presentació de sol·licituds: Del 19 de febrer al 18 de març de 2024.

Lògicament, són beques per a cursar qualsevol màster oficial (ben impartit en les universitats públiques valencianes, bé dels oferits en la pròpia Universitat de València -en el 2on cas). Però si esteu pensant a cursar el màster del Dpt. de Geografia, el Màster en Tècniques per a la Gestió del Medi Ambient i del Territori, no dubteu a preguntar-nos mitjançant un email a: dep.geografia@uv.es