Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Finances Corporatives Logo del portal

Cursos MOOC sobre finances

Cursos MOOC sobre finances

Últimament s'escolta parlar molt sobre els MOOC i les noves formes d'aprenentatge online. Però, què són els MOOC?

28 de de juny de 2016

MOOC és l'acrònim en anglès de Massive Online Open Courses. Són cursos que s'ofereixen online i que estan dirigits a tot aquell que vulga enrolar-se i puga seguir el que en ells s'ensenya, per açò es diu que són massius i oberts.

Existeixen nombroses plataformes d'educació online que ofereixen MOOC’, amb multitud de cursos sobre quasi qualsevol especialitat. Normalment, estan vinculats a les grans universitats americanes. Les plataformes més conegudes són:

A Espanya, les universitats també s'han sumat a aquesta "moda" de l'aprenentatge online i moltes ofereixen també cursos d'aquest tipus, com la Universitat de València, que usa la plataforma EdX per a impartir-los.

El més interessant, a més de poder seguir cursos d'una gran quantitat de matèries, és que pots obtenir, pagant una petita taxa i si segueixes regularment les tasques assignades setmanalment i superes els exàmens, un títol d'una universitat de gran prestigi.

En finances també podem trobar molts cursos de prestigiosos especialistes i de les millors universitats, d'econometria financera, d'Excel per a finances, o de qualsevol altra matèria relacionada amb les finances; només has de cercar una mica per a trobar el que més s'adapta a les teues necessitats. A continuació us enllacem a alguns d'ells:

Doncs ja no hi ha excusa per a no enrolar-se en un curs MOOC i aprendre sobre el que més t'interesse. A què estàs esperant...

Editat per: Beatriz Martínez Martínez, beatriz.martinez-martinez@uv.es

Etiquetes MOOC
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies