Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Fisiologia Logo del portal

El perfil més adequat per a obtenir el màxim aprofitament dels estudis a realitzar és el d'estudiants la formació científic-sanitària dels quals els permeta adquirir els coneixements que s'imparteixen en el màster sobre fisiologia, tant humana com de l'exercici físic.

Per açò, les vies d'accés recomanades corresponen als estudiants que procedisquen de Graus i Llicenciatures en Medicina, Farmàcia, Biologia, Bioquímica, Biotecnologia, Física, Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Nutrició i Dietètica, Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, o Veterinària, així com d'altres Graus afins i Llicenciatures equivalents.

Per a l'ingrés al Màster, la Comissió de Coordinació Acadèmica indicarà a l'estudiant la necessitat o no de cursar l'assignatura d'anivellació del Complement formatiu. La Comissió estudiarà cada cas, però com a norma general, hauran de cursar el Complement tots els/les estudiants excepte els procedents de les titulacions de Medicina, Farmàcia, Nutrició Humana i Dietètica, Biologia, Biotecnologia i Bioquímica i Ciències Ambientals.

Els estudiants hauran de presentar, juntament amb la sol·licitud de preinscripció al màster, el seu curriculum vitae amb les fotocòpies de la documentació acreditativa.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies