Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Gestió de Negocis Internacionals (iMBA) Logo del portal

Quin és el perfil dels estudiants del iMBA?

La Universitat de València forma part de la International Business School Alliance (IBSA), un programa entre distintes universitats que ofereix als estudiants una educació innovadora, basada en l'aprenentatge teòric i empíric.

1 de de febrer de 2017

El Màster en Gestió de Negocis Internacionals (iMBA) és exigent, per això, busca a persones preparades i entusiasmades amb les demandes acadèmiques que aquest requereix. Principalment, els estudiants millor qualificats per aquest programa són aquells que s'han llicenciat en administració d'empreses, en economia, finances, turisme o enginyeria, i que, a més, tenen un bon nivell d'anglès.

Són diverses les qualitats que defineixen als estudiants del Màster en Gestió de Negocis Internacionals. Són ambiciosos, cosmopolites i aventurers, ja que tenen un gran interès per conèixer altres cultures i ampliar els seus horitzons i perspectives de comunicació. Els estudiants del iMBA estan preparats per a treballar intensament i així aconseguir les metes que es proposen.

Els estudiants del Màster en Gestió de Negocis Internacionals són joves que provenen de distintes parts del món i tenen, almenys, un any d'experiència professional.

  • Què espera un estudiant en matricular-se en iMBA?

Els estudiants del Màster en Gestió de Negocis Internacionals busquen una educació d'alta qualitat; pretenen millorar les seues habilitats lingüístiques i augmentar la seua sensibilitat sobre la diversitat cultural; i, sobretot, poder millorar el seu Currículum Vitae.

Per aquest motiu, oferim als nostres estudiants l'oportunitat de triar entre sis especialitzacions en sis països diferents per a dissenyar el seu any acadèmic més important. D'aquesta manera, a través de l'especialització, proporcionem a l'estudiant habilitats i experiències necessàries per a tindre èxit en el món dels negocis globals.

Seguim aquesta fórmula: 1 any: 2 països + 2 títols màster = un graduat preparat de IBSA

Mitjançant l'enfocament del programa iMBA, basat en l'aprenentatge teòric i empíric, els estudiants es preparen per a ser professionals dels negocis internacionals. Gràcies a això, passaran a formar part d'importants xarxes d'interacció amb la nostra comunitat d'educadors i professionals dels negocis.

Si creus que podries formar part del iMBA, no ho dubtes i preinscriu-te ja!

Etiquetes