Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Image de la noticia

El passat 9 de novembre de 2020 va tenir lloc l'Acte Inaugural de la 11a edició del Màster. Va estar presidit pels directors del Màster Sra. Carmen Manzanedo Pérez i Sr. José Miñarro López, també director del Departament de Psicobiologia, Universitat de València.

 En aquest acte es va posar en relleu la satisfacció en inaugurar una nova edició del Màster amb característiques molt diferents a les edicions anteriors. Es van ressaltar alguns dels aspectes rellevants del Màster, informant-se de l'obtenció de la re-acreditació per l'Agència de Qualitat amb la valoració de “satisfactori” en tots els rangs avaluats. El Màster manté el seu alt nivell de qualitat estant posicionat en un dels primers llocs en la formació de professionals. L'esforç conjunt i continuat del nostre professorat, agències col·laboradores i alumnes ha aconseguit canviar el plantejament social i els recursos que es dediquen per a això, dins de l'àrea de les drogodependències. Això indica que el capital humà és el principal actiu amb el qual compta el nostre Màster.

Des de la direcció es va animar a tots els alumnes que iniciaven la seua formació, a investigar i a desenvolupar noves tecnologies per a afrontar la situació social i sanitària que s'està vivint. La 11a edició inaugura el canvi que hem d'enfrontar. Al costat d'això, es va encoratjar als alumnes a gaudir cada moment d'aquesta formació específica, remarcant que cadascun d'ells és realment el futur.

Es va felicitar a tots ells per haver seleccionat aquest Màster i aquesta Universitat per a continuar la seua formació i donant-los una cordial benvinguda se'ls va desitjar un feliç camí professional al llarg de la seua vida.

Llista d'enllaços: