Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Image de la noticia

El dia 31 de Maig de 2016 es va celebrar l'Acte de Graduació dels estudiants de la cinquena promoción on es va destacar que "la formació basada en el coneixement científic que ofereix aquest Màster garanteix la creació de professionals d'alta qualificació, amb capacitat d'atendre i donar benestar a un dels col·lectius més necessitats d'atenció especialitzada".

Va estar presidit per Sra. María Vicenta Mestre Escrivà, Vicerectora d'Ordenació Acadèmica i Professorat de la Universitat de València. Sra. María Dolores Sancerni, Degana de la Facultat de Psicologia. Universitat de València. Sra. María Jesús Mateu, Cap del Servei de Gestió de Drogodependències i altres Trastorns Addictius. Conselleria de Sanitat. Generalitat Valenciana. Sra. Manuela Martínez, Directora del Departament de Psicobiologia. Universitat de València. D. José Miñarro, Director del Màster. Universitat de València.

Van ressaltar l'esforç realitzat per a engegar el Màster i mantenir el nivell de formació qualificada que ofereix a nacional i internacional, com posa en relleu que el 80% dels alumnes que ho han realitzat, tenen ocupacions relacionades amb el contingut obtingut en el Màster.

Per açò, van donar l'enhorabona a l'equip docent, a l'adreça del Màster i sobretot als alumnes que es graduaven en aqueix moment per haver finalitzat els seus estudis de post-grau, desitjant-los una llarga i satisfactòria marxa en la seua vida professional.

La formació especialitzada que han aconseguit aquests alumnes aconsegueix l'àmbit de la prevenció i reinserció en el camp de les drogodependències, donant resposta a un problema social de manera eficaç, la qual cosa reverteix en una millor societat per a viure.

Imatges: