Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Image de la noticia

El Màster celebra la Graduació dels estudiants de la 7ª promoció (2016-2018).

El passat 21 de Maig de 2018 va tenir lloc la Graduació de la promoció corresponent als anys 2016-2018. Va estar presidit per Sra. María Dolores Sancerni, Degana de la Facultat de Psicologia. Universitat de València. Sra. Mª Jesús Mateu Aranda, Cap del Servei de Gestió en Drogodependències. Conselleria de Sanitat Universal i Salut Publica. Generalitat Valenciana i D. José Miñarro, Director del Departament de Psicobiologia i Director del Màster. Universitat de València.

Es va destacar la importància de la formació obtinguda pels alumnes i alumnes que es graduaven en aqueix moment, animant-los a seguir amb la seua formació i desitjant-los una feliç i ràpida incorporació al món del treball en l'àrea de les drogodependències, Així mateix, es va ressaltar l'esforç diari i continuat realitzat al llarg d'aquests anys pels professors, alumnes egressats i col·laboradors del Màster.

Es va procedir al lliurament de diplomes amb el desig unànime que tots ells tinguin una llarga i satisfactòria marxa en la seua vida professional, en els diferents àmbits en els quals s'han format, com és la prevenció en el consum de drogues juntament amb el tractament i la reinserció dels drogodependients.

I després d'escoltar la conferència programada, junts, professors i alumnes de primer i segon curs celebrem aquest feliç esdeveniment en la cafeteria de la nostra facultat.

Llista d'enllaços:

Imatges: