Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Image de la noticia

El passat 4 de novembre de 2019 va tenir lloc l'Acte Inaugural de la 10ª edició del Màster. Va estar presidit per  Sra. María Vicenta Mestre Escrivá. Rectora de la Universitat de València. Sra. Ofelia Gimeno Forner. Directora de Salut Pública i Addiccions. Generalitat Valenciana. Sra. María Dolores Sancerni Beitia. Degana de la Facultat de Psicologia. Universitat de València. D. Francisco Pascual Pastor. President de la societat científica SOCIDROGALCOHOL, Coordinador Metge de la UCA d'ALCOI, Assessor de CAARFE i D. José Miñarro López. Director del Departament de Psicobiología. Universitat de València. Director del Màster.

Els participants van expressar la satisfacció per arribar a la desena edició. Van ressaltar la il·lusió en el treball i l'esforç que any rere any es realitza. El màster s'ha posicionat en un dels primers llocs en la formació de professionals preparats per actuar a l'àrea de les drogodependències, sent l'únic que existeix presencial i amb docència en dos anys.

Es va ressaltar la importància del perfil investigador i aplicat que presenten els alumnes egressats, la qual cosa permet la seva ràpida integració al món laboral i professional.

Es va agrair el suport d'institucions públiques i privades que col·laboren any rere any i permeten realitzar moltes de les activitats que el Màster ofereix en la formació: conferències, congressos, seminaris, pràctiques etc. Juntament amb això, la formació rigorosa i d'alta qualitat està mantinguda per la capacitació dels seus docents i l'esforç dels seus alumnes. Entre tots, en aquests deu anys, hem aconseguit mantenir el nombre d'alumnes, augmentar el nombre de centres col·laboradors, de docents i complir amb l'objectiu de tenir els millors professionals en l'àmbit al que ens dediquem.

De forma unànime van transmetre l'encert dels alumnes en l'elecció que havien realitzat per a la seva formació i especialització, desitjant-los un feliç camí professional al llarg de la seva vida.

Llista d'enllaços: