Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Image de la noticia

El passat 23 de novembre de 2018 va tenir lloc l'Acte Inaugural de la 9ª edició del Màster. Va estar presidit per Sra. María Vicenta Mestre Escrivá. Rectora de la Universitat de València. Sra. María Azucena Martí Palacios. Delegada del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues. Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. D. Antonio Ferrer Manchón. Vicedegà de la Facultat de Psicologia. Universitat de València. Sra. María Jesús Mateu Aranda. Cap de Servei en Gestió en Drogodependències i altres trastorns addictius. Conselleria de Sanitat Universal i Salut Publica i D. José Miñarro López. Director del Departament de Psicobiologia. UV. Director del Màster.

Els participants van ressaltar la il·lusió en el treball i l'esforç que any rere any es realitza. El màster està atent a les noves realitats socials que s'estan produint. Aporta la presència de ponents de qualitat, rellevants en els diferents aspectes de l'àmbit de la drogoaddicció. És un màster sensible a les propostes multidisciplinàries que es realitzen tant des d'àmbits socials i governamentals com des de l'alumnat i professorat. La rellevància que està tenint aquest màster és labor de tots, compta amb suport econòmic i social representat pels diferents components d'aquesta cerimònia.

Els assistents van assenyalar que la recerca dóna solvència a la formació que el Màster ofereix. La formació tan necessària per als tractaments es basa en la recerca d'alt nivell internacional que es posa a prova per tots els mitjans que col·laboren amb nosaltres el nostre alumnes retornen la seua formació a la societat.

Els participants van agrair als alumnes l'elecció realitzada de la UV per a seguir la seua formació. Tant la UV com la facultat de Psicologia estaran acompanyant-los i a la seua disposició durant els dos cursos oficials que els nostres alumnes tenen per davant.

Llista d'enllaços:

Imatges: