Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Image de la noticia

El passat 1 de juny de 2017 va tenir lloc la Graduació de la promoció 2015-2017. L'Acte va estar presidit per Sra. María Vicenta Mestre Escrivà, Vicerectora d'Ordenació Acadèmica i Professorat de la Universitat de València. Sra. María Dolores Sancerni, Degana de la Facultat de Psicologia. Universitat de València. Sra. Lourdes Cardona, Servei de Prevenció en Drogodependències. Conselleria de Sanitat. Generalitat Valenciana. Sra. Manuela Martínez, Directora del Departament de Psicobiologia. Universitat de València i D. José Miñarro, Director del Màster. Universitat de València.

Els participants van ressaltar l'esforç i la dedicació realitzada dia a dia, i que són necessàries per a mantenir, des de l'any 2010 fins a l'actualitat, un alt nivell de qualitat, com ha quedat reflectit en la recent acreditació realitzada per la AVAP. També es va donar l'enhorabona a l'equip docent i a l'adreça del Màster, i sobretot, als alumnes que es graduaven en aqueix moment. A tots ells se'ls va felicitar per haver triat l'opció d'obtenir una formació qualificada i especialitzada, tan demandada per la societat en el moment actual.

Es va procedir al lliurament de diplomes amb el desig unànime que tots ells tinguem una llarga i satisfactòria marxa en la seua vida professional, en els diferents àmbits en els quals s'han format, com és la prevenció en el consum de drogues juntament amb el tractament i la reinserció dels drogodependents.

Llista d'enllaços:

Imatges: