Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Image de la noticia

Si desitja assistir i no està matriculat en el Màster ha de posar-se en contacte amb els directors.

El passat 4 de Maig el Màster organitzo una videoconferència a càrrec de Sra. Olga Trabazos Cerezo. És alumna diplomada del nostre màster DITPA: 6a promoció (2015-2017). En l'actualitat és Psicòloga en l'Institut Hipócrates, També en la Clínica Ayande i encarregada de l'àrea d'addiccions en Institut Valencià de Neurociències.

En la seva videoconferència titulada “Anàlisi de casos clínics en drogodependències en tractament ambulatori” va tractar alguns dels aspectes claus del perfil del pacient d'addiccions els quals cal tenir presents a l'hora de realitzar el tractament.  Va destacar la importància de realitzar aquesta anàlisi abans d'intervenir. En la seva intervenció utilitzo quatre casos clínics per a simular de manera pràctica les àrees on cada pacient pot presentar una dificultat.

L'espai dedicat a les nostres alumnes diplomades és una clara mostra del desenvolupament professional que tenen tots els nostres alumnes, que permet compartir experiències, obre  portes al món professional i motiva a la col·laboració dels espais acadèmic i clínic.

Llista d'enllaços:

Imatges: