Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

El Màster DITPA oferix una jornada sobre els efectes de la drogodependència en el cervell

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 10 d’abril de 2024
Forma de cerebro formada con píldoras

Esta Jornada Prometeu tindrà lloc el dia 15 d'abril de 2024 a les 16,30 hores en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia.

Al llarg de la vesprada tindran lloc dos conferències d'interés per al nostre estudiantat. La primera ponència, amb el títol "Addicció a les Drogues i Desenvolupament Cerebral", serà impartida pel Dr. Iván Montoya, Director de la Divisió de Terapèutica i Conseqüències mèdiques en l'Institut Nacional sobre l'Abús de Drogues (NIDA) dels Estats Units i Professor Honorari de la Universitat de València.

A continuació, el Dr. Pedro Seijo impartirà una ponència amb el títol "Consum de cànnabis i psicosi: un primer brot psicòtic (exposició d'un cas clínic)". Seijo és Mèdic Psiquiatre, Director del Centre de Tractament Ambulatori d'Addiccions (CTA) de Villamartín a Cadis i Psiquiatra en la clínica SAMU Wellness de Sevilla.

El Màster oficial en Drogodependències: investigació tractament i patologies associades organitza esta jornada en el marc del Projecte Prometeu.

Cartel de la Jornada