Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Investigació i Ús Racional del Medicament Logo del portal

.
.
.
.

Una apuesta por la calidad docente

Si alguna cosa caracteritza al Màster Oficial en Recerca i Ús racional del medicament és la qualitat, heterogeneïtat i diversitat del seu equip docent. Els estudiants d'aquest màster compten amb la presència de professionals destacats del món de la farmàcia, la medicina, la bioquímica i la biologia.

5 de de juny de 2017

El Màster Oficial en Recerca i Ús racional del medicament compta amb metges de prestigiosos hospitals valencians, com Enric Burés i Mercedes Jiménez  (Hospital Clínic de València), Joaquín Rueda  (Hospital Universitari La Fe) i José Botella (Hospital Dr.Moliner). Entre els docents, trobem també a investigadors d'aquests centres, com Beatriz Ballester o Adela Serrano. Docents que exerceixen la seua professió i porten a la pràctica cada dia tots els coneixements que transmeten als estudiants. Aquest postgrau compta amb professors de diferents entitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana, però també amb professionals d'altres províncies com Barcelona, Madrid o Màlaga.  

Fredeswinda Romero ha treballat com a metge especialista en Reumatología des de desembre de 1996 en l'Hospital Ramón y Cajal de la capital madrilenya. A més, va ser becària del FIS en la Lupus Research Unit del londinenc hospital Saint Thomas entre 1997 i 1998. Així mateix, va ser becària de la Societat Espanyola de Reumatología en 1999. Des de 2004, ha treballat com a metge adjunt de Reumatología de la Fundació Jiménez Díaz. 

José Antonio González és membre del Comitè d'Avaluació de Medicaments d'Ús Humà de l'Agència Espanyola del Medicament de Màlaga. A més, és professor titular de Farmacologia en la Universitat de Màlaga (UMa). 

Aquesta aposta per la diversitat i qualitat docent ve avalada per més de 50 professionals que treballen cada dia per a oferir la millor formació possible als estudiants d'aquest màster oficial.