University of Valencia logo Logo Master's Degree in Legal Practice and Representation - Valencia Logo del portal

Mª Dolores Mas Badia i Francisco Javier Jiménez Fortea reben el Premi a l’Excel·lència Docent

La secretària del Màster Oficial en Advocacia de la Universitat de València, Mª Dolores Mas Badia, i el professor del mateix màster, Javier Jiménez Fortea, han sigut guardonats, aquest passat 2 de novembre, amb el Premi a l'Excel·lència Docent, que atorga el Consell Social de la Universitat de València i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, en reconeixement a la seua trajectòria acadèmica al davant d'una institució educativa pública.

29 november 2016

  • CARRERA PROFESSIONAL


Mª Dolores Mas Badia

Va iniciar la seua vida docent l’any 1988, com a becària d’investigació de la Generalitat Valenciana en línies d’actuació preferent, adscrita al Departament de Dret civil de la Universitat de València, institució acadèmica en la qual des de 1994 és professora titular de Dret Civil. Així mateix, també exerceix com a secretària general del Màster Oficial en Advocacia que imparteix aquesta mateixa institució i com a docent del Màster Oficial en Dret de l’Empresa també oferit per la Universitat de València.

La guardonada compta amb una llarga llista de publicacions a l'esquena. En la seua vida com a investigadora ha centrat el seu treball en camps com el Dret Agrari i el Dret d’obligacions i contractes. A més a més, ha dirigit diversos projectes d’innovació Educativa en la Universitat de València i actualment, és la responsable d’un Grup Estable d’Innovació Educativa integrat en el mateix centre.

En la seua vida com a investigadora ha centrat el seu treball en camps com el Dret Agrari i el Dret d’obligacions i contractes

En l’àmbit del Dret Civil ha publicat monografies i articles en revistes especialitzades com Cuaderns Civitas de Jurisprudencia Civil, on és col·laboradora habitual.

 

Francisco Javier Jiménez Fortea

És actualment Professor Titular de Dret Processal de la Universitat de València, institució acadèmica on es va graduar i posteriorment va realitzar el seu doctorat, obtenint el Premi Extraordinari de Doctorat. A més a més, forma part de l’equip docent del Màster Oficial en Advocacia d’aquest mateix centre. Durant la seua vida acadèmica i professional ha obtingut diverses beques d’estudi, entre elles del Ministeri d’Educació austríac per a estudiar en la Universitat de Viena, i altres per a realitzar estances d’investigació en les Universitats de Milà (Italia) i Mainz (Alemanya).

Així mateix, Fortea és autor de diverses monografies i diversos articles en revistes jurídiques espanyoles i estrangeres sobre temes relacionats amb el procés laboral, civil i penal. També ha impartit múltiples conferències i participat en taules rodones sobre el Tribunal Penal Internacional, la tutela dels consumidors, la protecció judicial internacional dels drets humans o el procés penal de menors, i ha format part de nombrosos projectes d’investigació.

Així mateix, Fortea és autor de diverses monografies i diversos articles en revistes jurídiques espanyoles i estrangeres sobre temes relacionats amb el procés laboral, civil i penal

Per últim cal destacar, que el premiat ha sigut primer Secretari i després Director del Departament de Dret Administratiu i Processal de la Universitat de València.

L’entrega oficial dels reconeixements es realitzarà el pròxim 2 de desembre a les 19 h en el Saló d’Actes d'ADEIT.