University of Valencia logo Logo Master's Degree in Legal Practice and Representation - Valencia Logo del portal

Publicats els resultats de la primera fase de preinscripció al màster d’advocacia 2018-2019.

  • July 23rd, 2018
Image de la noticia

Es pot accedir als llistats d’admesos i llista d’espera en el Tauler Oficial d’Anuncis UV (http://ir.uv.es/xz1LvZK)


Les sol·licituds “excloses” no figuren en aquestes llistes.
Per a conèixer si ha resultat admès condicional o en llistat d'espera condicional i per tant, ha d’esmenar la seua sol·licitud abans de la matrícula, haurà de consultar la notificació,  que rebrà al llarg del dia d'avui a el seu lloc personal. (http://ir.uv.es/FJUi1XP).

 

Els i les estudiants que resulten admesos podran matricular-se en el període establert (del 26 al 31 de juliol). En el cas que la sol·licitud de preinscripció a un Màster resulte “admesa condicional", l'estudiant haurà de procedir a esmenar els requisits acadèmics exigits per a la seua participació en el termini establert (del 24 al 31 de juliol), mitjançant correu electrònic a l'adreça: incidenciasmaster@uv.es, adjuntant document acreditatiu de tal condició.

Les persones que hagen quedat en llista d'espera en totes les seues opcions, participaran de forma automàtica en l'adjudicació de places de la Fase II. No serà necessari reactivar la sol·licitud.

El dia 25 de juliol es publicarà a la web del màster d’advocacia la cita de matrícula amb indicació del dia i hora segons l’ordre publicat a la pàgina web.

Links: