Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals Logo del portal

València pel seu clima càlid, orografia, platges i zones verdes és una ciutat ideal per fer esport a l'aire lliure. Si t'agrada el running no et perdes el circuit urbà de l'antic llit del riu Túria o la platja de la Malva-rosa.

Però també compta amb nombroses i excel·lents instal·lacions esportives que  fan de València una ciutat clau per a l'esport tant a nivell nacional com internacional.

Destaquem el Velòdrom Luis Puig, per als atletes i ciclistes (Tel. 34 963 902 640); el Pavelló Font  de San Lluís, per als aficionats del bàsquet (Tel. 34 963 737 661).  Els estadis de Mestalla (Valencia CF) i Ciutat de València (Llevant UD), per als seguidors del fútbol.

El Club de Tennis, per als aficionats a aquest esport los aficionados a este deporte (Tel. 34 963 690 658); instal·lacions en les que practicar la Natació o la Hípica (Tel. 963 890 759).

Recomanem una visita al Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, ubicat a Xest.

Al llarg de l'any se celebren rellevants esdeveniments de tot tipus d'esports. Tota la informació la pots trobar a la Fundació Esportiva Municipal de València: http://www.deportevalencia.com/