Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Logo del portal

Trobada amb l'estudiantat de l'especialitat de Llengua Castellana i Literatura

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 13 de desembre de 2023
María Pareja conversa amb un estudiant

La professora María Pareja Olcina va intercanviar experiències i impressions amb l'estudiantat assistent

El passat 13 de desembre, els dos grups de l'especialitat de Llengua Castellana i Literatura del Màster de Professorat d'Educació Secundària de la Universitat de València van rebre una visita molt esperada: María Pareja Olcina, funcionària de carrera en l'IES Violant de Casalduch de Benicàssim, va parlar de "El desenvolupament professional del professorat de Llengua Castellana i Literatura i el foment lector en Secundària".

Conferència de Maria Olcina

Va ser una trobada realment inspiradora, pel doble perfil de la convidada com a professora i com a escriptora, a més de la seua experiència en centres molt conflictius, en oposicions i en foment de la lectura en tots els gèneres! Fins i tot ha organitzat per a l'ESO concursos literaris d'escriptura poètica digital amb recursos com ABpoesía (https://www.abpoesia.com/). A més, va portar exemplars de les seues obres per a regalar a l'alumnat: Relacionats, Dona'm un like i Primavera 2020.

Conferència Maria Pareja

Finalment, la ponent es va mostrar disponible per a continuar responent preguntes, i per a això facilita el contacte per Instagram (@mariaparejaolcina). Enllacem també la notícia que ella mateix va publicar sobre la seua visita al màster: https://www.instagram.com/p/C00tln6ooo4/