Logo de la Universitat de València Logo Màster  Universitari en Qualitat i Seguretat Alimèntaria Logo del portal

Jornada d'Innovació del Màster Universitari en Qualitat i Seguretat Alimentària de la Facultat de Farmàcia sobre Doctorat Industrial

  • 13 de febrer de 2024
Image de la noticia

El 6 de febrer va tenir lloc la Jornada d'Innovació del Màster Universitari en Qualitat i Seguretat Alimentària de la Facultat de Farmàcia sobre Doctorat Industrial

L'objectiu principal d'aquesta jornada, organitzada per primera vegada al Màster en Qualitat i Seguretat Alimentària, és augmentar la difusió sobre els beneficis de potenciar la formació de doctors en empreses del sector agroalimentari.

A la jornada es va informar sobre les iniciatives de la UV per potenciar la formació de Doctors en empreses, així com dels ajuts públics per al cofinançament dels projectes desenvolupats a les empreses.

Es va comptar amb la participació d'empreses, Christeyns Espanya, Dacsa i Família Martínez amb casos d'èxit a la formació de Doctors Industrials. Endemés, van explicar la seva experiència els/les Doctorands/des que estan realitzant la seva tesi doctoral en entitat del sector empresarial, ADM Bipolis, AIMPLAS i CECAV.

La jornada va tenir un gran èxit entre els estudiants i professionals.

Des de la Comissió del Màster volem expressar el nostre agraïment a tots els participants

Imatges: