Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tècniques Experimentals en Química Logo del portal

  • Universitat de València

Metro València

Amb  un total de 5 línias, 3 ferroviàries i 2 de tramvia modern, 225 parades i 121 trens, el Metro de València enllaça la ciutat amb una gran quantitat de pobles de la província.

Els horaris del metro o el tramvia van des de la matinada fins a la nit,  i es canvia  la freqüència del servei segons la línia.

Les tarifes depenen de la línea i la zona per la que es desplaça l'usuario, i estan dividides per les lletres A B C D. També depén de la quantitat i la freqüencia amb la que s'utilitze el metro.

EMT València

L'empresa municipal de transports (EMT) ofereix un servei públic d'autobusos amb un total de 61 línias que t'acosten a cadascún dels racons de la ciutat.

EMT presta un servei des de les 4:00 de la matinada en alguna de les seues línies, fins a les 22:30. A partir d'aleshores, comença el servei nocturn que termina sobre les 2:00, a excepció de divendres, dissabtes i vísperes de festius que es perllonga fins a les 3:30.

Valenbisi

Un nou concepte relacionat  amb el transport urbà individualitzat amb bicicleta. Una aposta ecològica i saludable, disponible les 24 horas del dia, les 365 dies del any.

Aeroport

L'Aeroport Internacional de València es situa l'oest de la ciutat de València, a tan sols 8 kilòmetres, i s'anomena popularment també com Aeroport de València-Manises o Aeroport de Manises. Consta actualmente de dos terminals de passatgers  T1 i Terminal Regional per a vols regionals, englobades en un sol edifici.

Port de València

El Port de València consta d'una xarxa de connexions interoceàniques i regionals amb les principals ports del món. Actualment s'ha convertit en una important entrada de turistes de creuers del Mediterrani.