Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils Logo del portal

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
GUTIERREZ AGUADO, JUAN

GUTIERREZ AGUADO, JUAN

PDI-Titular d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial

Departamento de Informática (ETSE) Avda. de la Universitat, s/n 46100 Burjassot (Valencia) Bloque 2, piso 3 despacho 2.3.13

(9635) 43060

juan.gutierrez@uv.es

Biografia
 

Llicenciat Física (especialitat en Electricitat, Electrònica i Informàtica) i Doctor en Enginyeria Informàtica.

Director del Màster Oficial en Tecnologies Web, Computació en Núvol i Aplicacions Mòbils.

Recerca en Computació en el Núvol (seguiment, adaptació de la infraestructura, nous serveis i noves arquitectures per a la implantació de la infraestructura, etc.), i anteriorment a la aplicació de la de models de resposta de visió humana al Processament d'Imatge i Vídeo.

GRIMALDO MORENO, FRANCISCO

GRIMALDO MORENO, FRANCISCO

PDI-Titular d'Universitat
Vicedega/Vicedegana / Vicedirector/a Ets

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Despatx 1.2.13 Av. de la Universitat, s/n 46100 Burjassot

(9635) 44487

669842990

francisco.grimaldo@uv.es

Biografia
 

Subdirector de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV), professor del Departament d'Informàtica (Premi Excel·lència Docent del Consell Social) de la Universitat de València i Investigador Associat del Laboratory for Agent Based Social Simulation (Institute of Cognitive Sciences and Technologies) del Consiglio Nazionale delle Ricerche en Itàlia. Francisco Grimaldo és Enginyer en Informàtica, Enginyer Tècnic en Telecomunicació i Doctor (Premi Extraordinari) per la Universitat de València. La seua investigació se centra en la simulació i modelatge basat en agents, l'aprenentatge màquina, l'enginyeria web, l'anàlisi i la visualització de dades. És Director de la Càtedra Capgemini-UV a la innovació en el desenvolupament del programari i Vice Chair de l'Acció COST PEERE: New Frontiers of Peer Review. També és membre de l'Associació Catalana d'Intel·ligència Artificial i de l'Asociació per a l'estudi dels Sistemes Complexos Socio-tecnològics.

GIL PASCUAL, MIRIAM

GIL PASCUAL, MIRIAM

PDI-Ajudant Doctor/A

Despacho 1.2.34 Dept. d'Informàtica. ETSE. Universitat de València. Av. de la Universitat, s/n. 46100 - Burjassot. València. SPAIN.

44274

miriam.gil@uv.es

Biografia
 

Ingeniera Informática y Doctora por la Universitat Politècnica de València en 2013. Sus temas de investigación se centran en el desarrollo software dirigido por modelos, el modelado de la interacción hombre-máquina, los sistemas auto-adaptativos y la integración del humano con los sistemas autónomos. Ha participado en más de 15 proyectos de investigación entre convocatorias nacionales y europeas. También es miembro del Centro de Investigación en Métodos de Producción de Software de la Universitat Politècnica de València.

CLAVER IBORRA, JOSE MANUEL

CLAVER IBORRA, JOSE MANUEL

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Delegat/Delegada Rector/A

E.T.S.E., Despatx 1.3.16 Avd. de la Universitat, Burjassot-46100

(9635) 43738

619525970

jose.claver@uv.es

Biografia
 

Catedrátic d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors en el Departament d'Informàtica de la Escola Tècnica Superior d'Inginyeria ETSE-UV de la Universitat de València.Llicenciat en Física (especialitat d'Electricitat, Electrònica i Informàtica) per la Universitat de València i Doctor en Informàtica (Programa de Computació Paral·lela i Distribuida) per la Universitat Politècnica de València. Delegat de la Rectora per a la Universitat Digital. Recerca en computació en el núvol i robòtica submarina (PROMETEU 066/2016), i anteriorment en computació paral·lela i distribuïda (mètodes numèrics, codificació i transcodificación de vídeo HD, bioinformática, ...), computació reconfigurable (aplicacions multimèdia i el prototipat d'encaminadors d'alta velocitat i qualitat de servei), i protocols de xarxa en aplicacions de temps real i sistemes tele-operats. És membre Sènior de la IEEE.

PANACH NAVARRETE, JOSE IGNACIO

PANACH NAVARRETE, JOSE IGNACIO

PDI-Titular d'Universitat
Responsables de Gestio Academica

Av. De la Universidad S/N, 46100, Burjassot (Valencia)

(9635) 43741

j.ignacio.panach@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

RUIZ SANZ, ANA

RUIZ SANZ, ANA

PAS-E. Administrativa