Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Teledetecció Logo del portal

Blog

 • Sentinel 2A

  El Sentinel -2B llança les seues primeres fotografies després de la posada en òrbita

  28 de de març de 2017

  El passat 7 de març, l'ESA va posar en òrbita al Sentinel -2B, el segon dels satèl·lits Sentinel destinats a obtenir dades i imatges de la Terra per a el programa Copernicus, que cerca recopilar i subministrar informació relacionada amb l'estat mediambiental de la Terra, així com dels efectes del canvi climàtic.

 • La Universitat de València lidera la investigación española en Teledetección

  24 de de febrer de 2017

  Casi la mitad de la investigación de impacto en Teledetección que produce España se origina en la Universitat de València, según se recoge en el ranking ‘webcindario’ elaborado por Grupo DIH. Los datos proceden de la Web of Science, la mayor plataforma web del mundo para el análisis de los resultados de investigación. El grueso de la I+D se lleva a cabo en el Laboratorio de Procesado de Imágenes (LPI-Parc Científic) y en el Departamento de Física de la Tierra y Termodinámica. 

   

  El 42% de los investigadores de impacto españoles en el área de observación de la Tierra pertenece a la Universitat de València, tal como se desprende del último ranking ‘webcindario’ del Grupo DIH. La Universitat de València ocupa el primer puesto, seguida de la Universitat Politècnica de Catalunya y del CSIC.