Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Estudiants del màster

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 20/06/19

  El Màster en Teledetecció, reacreditat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats

  El Consell d'Universitats, a través de la seua Comissió de Verificació i Acreditació, en la seua sessió del dia 05 de juny de 2019, ha resolt, renovar l'acreditació del títol universitari oficial de Màster Universitari en Teledetecció per la Universitat de València (Estudi General).

  [Llegir més]

 • 10/06/19

  Met Office opportunity - Weather Scientist

  Met Office has several exciting opportunities within Weather Science andare looking for talented and creative candidates eager tocontribute to the research and development required to improveweather forecasts.

  [Llegir més]

 • 06/06/19

  Renovació de l'Acreditació - Visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CEE)

  El pròxim 7 de juny rebrem la visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CEE), per a la renovació de l'acreditació del Doctorat en Teledetecció.

 • 05/06/19

  El professor del Màster Universitari en Teledetecció, José Antonio Sobrino Rodríguez, premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019

  El catedràtic José Antonio Sobrino Rodríguez, professor i investigador del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica, de la Universitat de València, ha rebut el prestigiós premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019.

  [Llegir més]

 • 28/05/19

  Dues places de treball disponibles en l'empresa Starlab en Barcelona dedicada a serveis de teledetecció.

  Dues places de treball disponibles en l'empresa Starlab en Barcelona dedicada a serveis de teledetecció.

  [Llegir més]

 • 02/05/19

  INTA (Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial) Departament d'Observació de la Terra: Teledetecció i Atmosfera. Contracte per a llicenciat/grau/màster a través d'Ajudes

  Contracte per a llicenciat/grau/màster a través d'Ajudes per a la promoció d'ocupació jove i implantació de la Garantia Juvenil en I+D+i 2018. "Estudi de gasos traça troposfèrics en regions urbanes, rurals i remotes utilitzant espectroscopía d'absorció diferencial." Nota: Els candidats han d'estar inscrits en el Fons de Garantia Juvenil

  [Llegir més]

 • 02/05/19

  Post-doc contract offer in the group of Dr. Ben Somers, Remote cology and Terrestrial Ecology Laboratory, KU Leuven. (BELGIUM)

  The Remote Sensing & Terrestrial Ecology group of KU Leuven is opening a vacancy for a postdoc position on quantifying vegetation dynamics using satellite remote sensing time series.

  [Llegir més]

 • 02/04/19

  L'Institut d'Orientació de vol (IFF) , Braunschweig, Alemanya, busca estudiants de doctorat, en Meteorologia / Física / Enginyeria, interessats en investigació de l'atmosfera.

  L'Institut d'Orientació de Vol (IFF) que forma part de la Technische Universität Braunschweig, Alemanya, i ubicat en l'aeroport d'investigació de Braunschweig opera diverses UAS meteorològiques (Aeri no tripulat) i Sistemes i avions d'investigació tripulats. Està buscant estudiants de doctorat, per a projecte científic, desenvolupament, integració de sensors, electrònica i adquisició de dades, així com per a la preparació, participació i anàlisi de dades de campanyes de camp amb UAS, començant el més prompte possible.

  [Llegir més]

 • 25/03/19

  Oferta pre-doctoral en la Universitat de València

  Objectius amb els quals el/la candidat/a treballarà: Desenvolupament de mapes de classificació de blat de la sèrie històrica, aplicació i millora del model de rendiment.

  [Llegir més]

 • 13/03/19

  Audiència Pública Màsters Oficials en Física Avançada, Física Mèdica i Teledetecció.

  Audiència Pública el dia 22 de març de 12:00 a 13:00 hores en la Sala de Graus ‘LISE MEITNER’, situada a la planta baixa del bloc C de la Facultat. ¡¡¡ VINE I OPINA !!!

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies