Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants del màster

Avaluació Externa per a la Reacreditació dels Títols de Màster

  • 13 de de març de 2019

Els propers dies 21 i 22 de març la Facultat de Física rebrà la visita del Comitè d'Avaluació Externa designat per l’AVAP que, en el marc del procediment de renovació de l'acreditació de títols universitaris, ha d'avaluar els Màsters Oficials en Física Avançada, Física Mèdica i Teledetecció.

La Comissió d'Avaluació Externa està formada per quatre membres de diferents universitats espanyoles, tres dels quals pertanyen al professorat i el quart al col·lectiu d’estudiantat de màster. Durant la visita, les avaluadores i els avaluadors inspeccionaran les instal·lacions on s'imparteixen aquests màsters i s'entrevistaran amb una representació dels diferents col·lectius involucrats en aquests títols: equip de direcció del centre i dels màsters, alumnat, persones egressades, persones ocupadores, PAS i professorat. Aquestes entrevistes tindran lloc en la Sala de Juntes del Deganat situat al primer pis, bloc D, de la Facultat de Física.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies